yavrum 6 etmez ama 9 eder en fazla, arada çok fark yok. 13'e satman imkansız. aletin eti budu belli.Ben kabullenmiyor değilim 10 15 arası bi piyasası var bu laptopların adam gelmiş diyo 6 lira eder dalga geçiyo bildiğin evet 15 e zor gider batının dediği gibi ama 12 13 e satılır rahatça
Yalnız gösterdiğiniz ekran kartı yokmax 8.5k gibi ha bilmeyene 15/20 yede satarsın
örnekteki cihaz ekran olarak senin cihazından iyi pil olarakta senin cihazın bi tık iyi
12 13 e gider ilanlara baktım bu civarlarda hem laptop temiz ve performansı yerindeyavrum 6 etmez ama 9 eder en fazla, arada çok fark yok. 13'e satman imkansız. aletin eti budu belli.
ekran kartı yok ama elindeki leptopun ekran kartıda ne olduğu ortada ve benim attığım sıfır ürün + ekranı panel olarak çok daha iyi büyük ihtimal 3 sene kullandığınıza göre bataryanın ömrüde dolmuşturYalnız gösterdiğiniz ekran kartı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
12 13 e gider ilanlara baktım bu civarlarda hem laptop temiz ve performansı yerinde
14k ya sattım bugünekran kartı yok ama elindeki leptopun ekran kartıda ne olduğu ortada ve benim attığım sıfır ürün + ekranı panel olarak çok daha iyi büyük ihtimal 3 sene kullandığınıza göre bataryanın ömrüde dolmuştur
max 10 11Olanlara baktım 14 15 civarında gider gibi technopat forumda da 13 14 e satılır diyolar az söylemediniz mi biraz
14k ya sattım bugün
benim sistemide sat sen çok iyi yağlı yağlı14k ya sattım bugün
Hahaha ticareti pazarlamayı bilmiyonuz konuşuyonuz he seninkini satabilirmiyim bilmiyorum ama senin çıktığın yeri çok iyi pazarlarım ama fazla para etmez
ilki bu pazarlamak değil ederinden fazlasına satarak insan kandırmak (bunu genelde insan olmayanlar kullanır)Hahaha ticareti pazarlamayı bilmiyonuz konuşuyonuz he seninkini satabilirmiyim bilmiyorum ama senin çıktığın yeri çok iyi pazarlarım ama fazla para etmez
15 yaşındaymış kendi söylüyo seni karşısında görse korkudan titrer muhtemelenilki bu pazarlamak değil ederinden fazlasına satarak insan kandırmak (bunu genelde insan olmayanlar kullanır)
2. si daha terbiyeni alamamışsın büyük ihtimal egolu bir insan ve günlük hayatında ezilmiş birisin ki gerçek birşeyi söyleyen insana bu tarz yanıt veriyorsun
3. bir şey derdim ama şu kurallar ve adap ( ama senin çıktığın yerin kararmış olduğunu bildiğimiz ortak bir konu ama işte daha fazlasını yazarım ama ..
hocam bu davranışın yaşı olmaz zaten 15 yaşına gelip biraz da olsa kullanıp çevreye duyarlı bir insan olsa bu tarz cevap vermezdi keşke insanların beyin yaşına da baksalar öyle bir şey olsa 6 yaşındaki kardeşim edep ve adap olarak o karakter gelişimini tamamlayamamış kişiden (erdem8373 kişisinden ) daha iyidiraynen kesin satmışsındır 14k ya 10 vereni bulursan şükret
Mesaj otomatik birleştirildi:
15 yaşındaymış kendi söylüyo seni karşısında görse korkudan titrer muhtemelen