Yardım Laptopum Sizce Niye Satılmıyor ?

James Gg

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,786
Fiyatmı fazla kapağı çatlak ondanmı bilmiyorum ama 100 kişi baktı 1 mesaj geldi sadece ne yapabilirim acelem yok ama Al-Sat için aldım derslerimi yapıyorum yazın satmayı planlıyordum ama şuan satıp kura bassam daha çok kâr edicem aldığım fiyatı söylemiyorum objektif olsun diye.

Fiyatmı fazla kapağı çatlak ondanmı bilmiyorum ama 100 kişi baktı 1 mesaj geldi sadece ne yapabilirim acelem yok ama Al-Sat için aldım derslerimi yapıyorum yazın satmayı planlıyordum ama şuan satıp kura bassam daha çok kâr edicem aldığım fiyatı söylemiyorum objektif olsun diye.

Mahallenin Facebook grubu varsa orada paylaşmayı da tercih edebilirsin.

Kanka senlik durum yok aynı durum benim için de geçerli elimde monitör var 200e satıyorum 200 kişi baktı max yazan 3 4 kişi olmuştur.

Ben olsam böyle bir laptop almazdım aslında. Sende Xeon sistem vardı sattinmi onu?

fena değil bende ws 19 var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben olsam böyle bir laptop almazdım aslında. Sende Xeon sistem vardı sattinmi onu?
bende almam da ölü fiyattan aldım sattım xeonu evet seneye hazırlanıyoz bakalım

1.6 ultra 80 fps kaçırmayın beyler :D

2 gün önce ikinci ekran olarak monitör almak için piyasa bakıyordum. Bu özelliklerde muadil çok ürün var. Muhtemelen o yüzden satılmıyor. 350 liraya 1080p 21" monitör aldım.

fena değil bende ws 19 var

bende almam da ölü fiyattan aldım sattım xeonu evet seneye hazırlanıyoz bakalım

1.6 ultra 80 fps kaçırmayın beyler :D
Eğer laptopluk işin yoksa keşke xeonu satmasaydin. Bu pcden kat kat iyiydi.

2 gün önce ikinci ekran olarak monitör almak için piyasa bakıyordum. Bu özelliklerde muadil çok ürün var. Muhtemelen o yüzden satılmıyor. 350 liraya 1080p 21" monitör aldım.
varmı cidden o fiyata alırdım ben bulsam direk

Eğer laptopluk işin yoksa keşke xeonu satmasaydin. Bu pcden kat kat iyiydi.
ısınma sorunu vardı hayvan gibi ses yapıyordu kurtuldum valla ya evet xeon buna fark atıyor baya kasma var bunda 2-3 sekme açınca oyun oynamıyorum fazla ses yok 40 derece bu mis gibi ama performans çöp

ısınma sorunu vardı hayvan gibi ses yapıyordu kurtuldum valla ya evet xeon buna fark atıyor baya kasma var bunda 2-3 sekme açınca oyun oynamıyorum fazla ses yok 40 derece bu mis gibi ama performans çöp
Linux yüklersen rahatlar aslında.

Geri