Laptopum son zamanlarda çok yavaşladı

Özgür35

80+
Reaksiyon skoru
62
Elimde 2017 yılında alınmış olan hp pavilion 15-bc017nt model laptop bulunuyor. Laptopum son zamanlarda açılırken çok yavaş açılmaya başladı ve uygulama içinde de çok yavaş işlem yapıyor. Laptopu hızlandırmak için ne yapabilirim?

Ekstradan bana laptop temizliğinin nasıl yapıldığını anlatabilecek veya video atabilecek var mı?

Termal macun yenileyebilirsin.

Elimde 2017 yılında alınmış olan hp pavilion 15-bc017nt model laptop bulunuyor. Laptopum son zamanlarda açılırken çok yavaş açılmaya başladı ve uygulama içinde de çok yavaş işlem yapıyor. Laptopu hızlandırmak için ne yapabilirim?

Ekstradan bana laptop temizliğinin nasıl yapıldığını anlatabilecek veya video atabilecek var mı?

1626270792672.png

İzpropil alkol ve peçete ile, kolonya da olabilir, kurumuş macunu bastırmadan siliyorsun daha sonra yeni macunu sürüyorsun ve yayıyorsun.

Kronik sorunları olan model hp yazın, yavaşlama yapması çok normal kışı bekleyin, veya soğutucu takviyeleri biraz daha hızlandırabilir. Macun vb girişimlerin çok etkili olacağını sanmam. Birde modlanmış işletim sistem kurulumları, sisteme şaha kaldırabilir denemek gerekli.

Yorumlarınız için teşekkür ederim en kısa zamanda termal macun değişimi yapmayı düşünüyorum laptoplar için önerebileceğiniz vatandan alabileceğim termal macun var mıdır ben biraz araştırdığımda cooler master mastergel maker isimli ürünü gördüm bu ürün iyi midir??

Yorumlarınız için teşekkür ederim en kısa zamanda termal macun değişimi yapmayı düşünüyorum laptoplar için önerebileceğiniz vatandan alabileceğim termal macun var mıdır ben biraz araştırdığımda cooler master mastergel maker isimli ürünü gördüm bu ürün iyi midir??
Teknobiyotik üzerinden MX-4 alın. LINK

Merhabalar Özgür, Bir bilgisayarcıya götürüp içini temizletip termal macununu yeniletebilirsin ve bence büyük ihtimalle hava sıcaklığından dolayıda çok ısınıyordur laptopun o yüzden eğer yoksa bir adet soğutucu alabilirsin :)

Yararlı olduysa yazarsan sevinirim.

Merhabalar Özgür, Bir bilgisayarcıya götürüp içini temizletip termal macununu yeniletebilirsin ve bence büyük ihtimalle hava sıcaklığından dolayıda çok ısınıyordur laptopun o yüzden eğer yoksa bir adet soğutucu alabilirsin :)

Yararlı olduysa yazarsan sevinirim.
Önerebileceğiniz bir soğutucu var mı peki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,522
Üyeler
185,277
Son üye
Seartos
Geri