laptopuma sıvı metal macun sürücem akma riskini önlemek için ne yapmalıyım

knk şuan mx4 kullanıyorrum sıvı metalden korkuyorum açıkçası soğutucu istedim oda çare olmazsa mecbur sıvı metal
Benim laptop da aynı kasa, windows 10'dan 11'e geçince işlemci sıcaklıkları düştü. Mx4 orijinalse sıkıntı olmaz, 95 derecede voltaj düşürmeden çalışıyor, win11'e geçince oyunlarda max 85 dereceyi gördü . Sıvı metal anakarta temas ederse anakartın çöp olacağıyla ilgili birkaç şey okumuştum.

kaç dereceyi görüyo işlemcin
ekran kartı ile işlemci stres testlerinde 85 fln
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim laptop da aynı kasa, windows 10'dan 11'e geçince işlemci sıcaklıkları düştü. Mx4 orijinalse sıkıntı olmaz, 95 derecede voltaj düşürmeden çalışıyor, win11'e geçince oyunlarda max 85 dereceyi gördü . Sıvı metal anakarta temas ederse anakartın çöp olacağıyla ilgili birkaç şey okumuştum.
mx 4 orjinal knk win 11 kullandım cihaz kasıyordu bende tekrar 10 a geçtim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cihazın ısınmaması için güç seçeneklerde işlemci başına güç kısmını azaltıcaktım ama bende o özellik yok 11 de vardı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,430
Üyeler
184,162
Son üye
neurtal
Geri