Y yckutay 80+ Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 43 Dahası Reaksiyon skoru 19 Konum İZMİR İsim Yusuf Can Kutay DEMİR Instagram @yckutay Steam yckutay Twitter yckutay 22 Ocak 2023 #14 Bataryasını söküp güç tuşuna uzun süre tek tek basın. Daha sonra 15 sn kadar basılı tutun. Açılır
Mr8ilgin 80+ Silver Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 4,754 Dahası Reaksiyon skoru 1,665 İsim Yavuz 22 Ocak 2023 #15 Sheader yazmış: Valla güç tuşuna hangi tuşla basarsan basayım olmuyor bios dan yapabileceğim bişey varmı ? Devamı için tıklayın... Belki çözüm olur diye dedim. Format atın hocam eğer açılmıyorsa.
Sheader yazmış: Valla güç tuşuna hangi tuşla basarsan basayım olmuyor bios dan yapabileceğim bişey varmı ? Devamı için tıklayın... Belki çözüm olur diye dedim. Format atın hocam eğer açılmıyorsa.
Sheader 80+ Silver Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3,513 Dahası Reaksiyon skoru 1,186 Konum Muğla İsim Mustafa Enes Bulut 22 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 yckutay yazmış: Bataryasını söküp güç tuşuna uzun süre tek tek basın. Daha sonra 15 sn kadar basılı tutun. Açılır Devamı için tıklayın... Batarya laptopa gömülü
yckutay yazmış: Bataryasını söküp güç tuşuna uzun süre tek tek basın. Daha sonra 15 sn kadar basılı tutun. Açılır Devamı için tıklayın... Batarya laptopa gömülü
Y yckutay 80+ Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 43 Dahası Reaksiyon skoru 19 Konum İZMİR İsim Yusuf Can Kutay DEMİR Instagram @yckutay Steam yckutay Twitter yckutay 22 Ocak 2023 #17 Sheader yazmış: Batarya laptopa gömülü Devamı için tıklayın... Anakarta soket ile bağlı, alt kapağı açıp soketi çıkarıp dediğimi uygulayabilir misin?
Sheader yazmış: Batarya laptopa gömülü Devamı için tıklayın... Anakarta soket ile bağlı, alt kapağı açıp soketi çıkarıp dediğimi uygulayabilir misin?
Sheader 80+ Silver Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3,513 Dahası Reaksiyon skoru 1,186 Konum Muğla İsim Mustafa Enes Bulut 22 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #18 yckutay yazmış: Anakarta soket ile bağlı, alt kapağı açıp soketi çıkarıp dediğimi uygulayabilir misin? Devamı için tıklayın... Maalesef hocam Yaparsam garanti dışı kalır ben en iyisi sabah deneyeyim
yckutay yazmış: Anakarta soket ile bağlı, alt kapağı açıp soketi çıkarıp dediğimi uygulayabilir misin? Devamı için tıklayın... Maalesef hocam Yaparsam garanti dışı kalır ben en iyisi sabah deneyeyim
Sheader 80+ Silver Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3,513 Dahası Reaksiyon skoru 1,186 Konum Muğla İsim Mustafa Enes Bulut 22 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #19 Açık biraktim sabaha bakarım