Laptopumda MX-4 mü PTM 7950mi kullanmalıyım?

PiskopatCivciv

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
602
Asus tuf a15 FA507NU modelini kullanmaktayım cihazım 1 2 ay öncesine kadar yük altında 75-85 derece arasında geziyordu 85in üstüne çıkmıyordu şuan yine aynı değerler fakat bu sefer fan hızım yüksek, neredeyse 2000rpm daha fazla çalışıyor. Termal macunu hiç değiştirmedim 1.5yıl oldu, Donanım Arşivi PTM 7950 faz değişimli termal macun videosu atmış ve o macunu galiba yurt dışından 500 civarı bir fiyata getirebiliyoruz ben de termal macuna o kadar para vermek istemiyorum yurt dışından gelmesini beklemek istemiyorum MX-4 ün işimi göreceğini ve zaten sıcaklıklarım 90 dereceyi aşmadığı için pump out yapmayacağını en azından 90 dereceyi gören laptoplara kıyasla daha uzun süre gideceğini düşünüyorum sizce MX-4 mü almalıyım 7950 mi?

Mx4 dediğin zıkkım 1 ay geçmeden pump out olup kuruyacak.
PTM 7950 varken ekran kartı ve laptopa başka hiçbir şey alınmaz. Sıvı metal hariç.

Mx4 dediğin zıkkım 1 ay geçmeden pump out olup kuruyacak.
PTM 7950 varken ekran kartı ve laptopa başka hiçbir şey alınmaz. Sıvı metal hariç.
asususun stok macunu ile 1.5 yıl bu şekilde gittim

mx 4 daha mı dandik.
Daha dandik olması ile ilgisi yok laptoplarda dereceler çok daha yüksek oluyor masaüstüne göre. Bu yüzden ptm teknolojisi gereği hem katı hem sıvı formda kalabildiği için ömür olarak daha uzun gider. Bu yüzden tavsiye ediliyor özellikle laptopta.

Çoğunlukla laptop kullanıcıları için PTM öneriliyor.

Geri