laptopumda ram mhz düşük

Batuhanxx

80+
Reaksiyon skoru
1
merhaba arkadaşlar laptobumun 4+4 8 gb ram var bunlardan bir tanesi 532mhz bir tanesi 800mhz ram 532mhz de çalışıyor ramın mhz sini nasıl 800 mhz çekebilirim laptobun markası acer e1-571

Masaüstü bilgisayarlada biosa girip xmp profili açılınca düzeliyordu fakat sizin laptopunuz hakkında bilgim yok.

Masaüstü bilgisayarlada biosa girip xmp profili açılınca düzeliyordu fakat sizin laptopunuz hakkında bilgim yok.
reis biosta xmp yok olsa zaten kurcalicam bişiler de yok :D
Post automatically merged:

Buna nereden baktınız cpu-z den mi?
evetordan baktım ama görev yöneticide de 1067mhz olarak gözüküyor artı specyy diye ugulama var ordada 532 mhz de çalıştığını gösteriyor

reis biosta xmp yok olsa zaten kurcalicam bişiler de yok :D
Post automatically merged:

evetordan baktım ama görev yöneticide de 1067mhz olarak gözüküyor artı specyy diye ugulama var ordada 532 mhz de çalıştığını gösteriyor
İşte orada ki değerlerin doğru değerler değil o gözüken değerleri 2 ile çarpacaksın. Gerçek değer çıkacak böylece.;) Yani şuan ramlerin normal değerinde 1067mhz de çalışmakta bir sorun yok. :)

İşte orada ki değerlerin doğru değerler değil o gözüken değerleri 2 ile çarpacaksın. Gerçek değer çıkacak böylece.;) Yani şuan ramlerin normal değerinde 1067mhz de çalışmakta bir sorun yok. :)
resi saol cavabın için şey sorucam 1600 mhz lik ram almayı düşünüyorum tek 8gb mı alayım dersin 4+4 mi al dersin ?

4+4 al. Ama bu pc için düşünüyorsan alma gerek yok fazla bir performans artışı olmayacaktır hissetmezsin bile.
aga ben valo oynuyom 30 -4 fps alıyom ram fps artışı içim önemli ondan dolayı alıcam pcmden memnunum zaten ama mhz düşük 50-60fps alsm valaronta başka bişi istyemiyom

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,167
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri