merhaba laptop kulanıyorum ama ekranı kırıldığından hdmi ile bir monitöre bağlıyorum monitör technopc quantom PG27 modeli driver felan kuruluyormu pek bilmiyorum onun haricinde geforce experience driverleri güncelEkran kartı driveri ve monitör driverı güncel mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
laptopmuş gerçi ekran kartı yeterli kusura bakmayın
Monitörden olacağını çok sanmıyorum tahminimce ekran görüntüsünde sıkıntı çıkmazdı o zaman, ben olsam ddu ile gpu driverını kaldırıp tekrar yüklerdim. Monitörün drivera da internetten baktım bulamadım çok önemli değil zaten.merhaba laptop kulanıyorum ama ekranı kırıldığından hdmi ile bir monitöre bağlıyorum monitör technopc quantom PG27 modeli driver felan kuruluyormu pek bilmiyorum onun haricinde geforce experience driverleri güncel
5000 serisi çıkana kadar bu laptopu idarelik kulanıyorum monitörün kendinden bir displayport kablosu çıktı fakat laptopta bildiğiniz gibi girişi yok. o yüzden hdmi kablosu aldım umuyorum monitörde değil laptopta bir sorun vardır sabah durduk yere mavi ekran yedim sitelerde dolaşırken zaten normalde en son 4 sene önce mavi ekran yedim bir sorun var muhtemelenMonitörden olacağını çok sanmıyorum tahminimce ekran görüntüsünde sıkıntı çıkmazdı o zaman, ben olsam ddu ile gpu driverını kaldırıp tekrar yüklerdim. Monitörün drivera da internetten baktım bulamadım çok önemli değil zaten.
Hocam öyle olsaydı ekran görüntüsünün siteye düzgün şekilde yüklenmesi gerekmez miydi? Tam bilmediğimden doğrulamak amaçlı soruyorumNormal laptopun ekranındayken sorun oluyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kabloda veya hdmi girişinde sorun olabilir tv varsa bağlayıp dene