50 lira bütçem varaga 125 TL ye 6 fanlı soğutucu aldım süper al bir tane sende 50 TL den başlıyor
Sanmam.
Bu nasıl bi alet ?Sanmam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Notespare Modelleri, Fiyatları - Trendyol
Notespare ve sevdiğin markaların yeni sezon ürünleri ve kampanyaları Trendyol'da!www.trendyol.com
hava çıkılan yere vakumluyosun içerdeki sıcak havayı çekip atıyo ama içerdeki fanları bozma olasılığı yüksek ama çok işe yarıyorBu nasıl bi alet ?
Düşük puan almış.hava çıkılan yere vakumluyosun içerdeki sıcak havayı çekip atıyo ama içerdeki fanları bozma olasılığı yüksek ama çok işe yarıyor
Bozma ihtimali nadir oluyor, eskiden kullanıyordum ürün güzel fakat sesli benim için sorun değildi 90 derecelerden 70 e indi.hava çıkılan yere vakumluyosun içerdeki sıcak havayı çekip atıyo ama içerdeki fanları bozma olasılığı yüksek ama çok işe yarıyor
Knk mağkul fiyatlara çok iyi laptop soğutucular var.Arkadaşlar laptopda csgo oynadığım için biraz fazla ısınıyor soğutucuya para vermek istemiyorum. Bunun için buz torbasını bi beze sarıp kullansam sorun olurmu ?
Şu fln kararsa daha büyük sıkıntılar olusabilirArkadaşlar laptopda csgo oynadığım için biraz fazla ısınıyor soğutucuya para vermek istemiyorum. Bunun için buz torbasını bi beze sarıp kullansam sorun olurmu ?