Neler Yeni

Laptopumu Ne Kadara Satabilirim?

Merhaba. Yaklaşık 2,5 yıldır bu laptopu kullanıyorum, geçen ay yeni kasa topladım ve elimdeki laptopu satmak istiyorum. Hem büyük hem de nispeten ağır olduğu için düzenli taşıma için çok konforlu değil, dolayısıyla satıp yerine üniversite için yaklaşık 10K'lık daha ucuz bir laptopu ikinci elden alma ve artan parayla ikinci monitör alma planım var. İkinci elde yaklaşık ne kadara ne kadar sürede satabilirim pek emin olamadım, çok beklemeden bilgisayarcılara vermek istesem yaklaşık ne kadar teklif ederler öğrenmek istiyorum. Nispeten acelesi var sayılabilir ama önümüzdeki hafta içinde aşırı derecede meşgul olacağım için kendim tek tek bilgisayarcıları gezemiyorum.

Bilgisayarın özellikleri:
Monster Abra A7 V13.3
i7 11. Nesil
RTX 3050TI
2x8GB RAM
500GB SSD
17,3" 144Hz Ekran
Kasasının ve bataryasının hiçbir problemi yok, çok temiz kullandım kutuları diğer aksesuarları tamamı duruyor. Güncel piyasada yaklaşık ne kadar eder, bilgisayarcıya ya da kendim ikinci elde ne kadara satabilirim yaklaşık yardımcı olabilirseniz sevinirim.

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
ozan başaran
Merhaba. Yaklaşık 2,5 yıldır bu laptopu kullanıyorum, geçen ay yeni kasa topladım ve elimdeki laptopu satmak istiyorum. Hem büyük hem de nispeten ağır olduğu için düzenli taşıma için çok konforlu değil, dolayısıyla satıp yerine üniversite için yaklaşık 10K'lık daha ucuz bir laptopu ikinci elden alma ve artan parayla ikinci monitör alma planım var. İkinci elde yaklaşık ne kadara ne kadar sürede satabilirim pek emin olamadım, çok beklemeden bilgisayarcılara vermek istesem yaklaşık ne kadar teklif ederler öğrenmek istiyorum. Nispeten acelesi var sayılabilir ama önümüzdeki hafta içinde aşırı derecede meşgul olacağım için kendim tek tek bilgisayarcıları gezemiyorum.

Monster Abra A7 V13.3
i7 11. Nesil
RTX 3050TI
2x8GB RAM
500GB SSD
17,3" 144Hz Ekran
Kasasının ve bataryasının hiçbir problemi yok, çok temiz kullandım kutuları diğer aksesuarları tamamı duruyor. Güncel piyasada yaklaşık ne kadar eder, bilgisayarcıya ya da kendim ikinci elde ne kadara satabilirim yaklaşık yardımcı olabilirseniz sevinirim.
22-23k eder ya. sahibinden 30 a koymuşlar da 30k ya ikinci el alacağıma sıfır lenovo loq alırdım

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Bekir Emir
22-23k eder ya. sahibinden 30 a koymuşlar da 30k ya ikinci el alacağıma sıfır lenovo loq alırdım
30k ya 3050 2.el laptop koyan öylesine koymuştur satılma ihtimali yok 22 23k bile çok kalıyor çünkü aynı fiyata 0 alınabiliyorken kimse 2.ele yonelmez o fiyatlara

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Sadettin Y
Kendim satmakla uğraşmak yerine daha hızlı satmak için bilgisayarcıya satmak istesem çok öldürür mü fiyatı?
yarına acil para lazim degilse sahibinden vb yerlere ilan koy bence. aciliyet durumuna göre de fiyatını kendin belirle.

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
888
İsim
Dr Luciano

Monster Abra A7 V13.3
i7 11. Nesil
RTX 3050TI
2x8GB RAM
500GB SSD
17,3" 144Hz Ekran
cuma günü arkadaşım aynı modelin 1tb ve 1.5 sene garantisi olanını 19k ya bilgisayarcıya sattı...
yani Bilgisayarcı 19k verdi, o da sattı...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,541
Üyeler
163,184
Son üye
RTX2060SuperEdition
Top Bottom