MrMister1001
80+
Merhaba. Yaklaşık 2,5 yıldır bu laptopu kullanıyorum, geçen ay yeni kasa topladım ve elimdeki laptopu satmak istiyorum. Hem büyük hem de nispeten ağır olduğu için düzenli taşıma için çok konforlu değil, dolayısıyla satıp yerine üniversite için yaklaşık 10K'lık daha ucuz bir laptopu ikinci elden alma ve artan parayla ikinci monitör alma planım var. İkinci elde yaklaşık ne kadara ne kadar sürede satabilirim pek emin olamadım, çok beklemeden bilgisayarcılara vermek istesem yaklaşık ne kadar teklif ederler öğrenmek istiyorum. Nispeten acelesi var sayılabilir ama önümüzdeki hafta içinde aşırı derecede meşgul olacağım için kendim tek tek bilgisayarcıları gezemiyorum.
Bilgisayarın özellikleri:
Monster Abra A7 V13.3
i7 11. Nesil
RTX 3050TI
2x8GB RAM
500GB SSD
17,3" 144Hz Ekran
Kasasının ve bataryasının hiçbir problemi yok, çok temiz kullandım kutuları diğer aksesuarları tamamı duruyor. Güncel piyasada yaklaşık ne kadar eder, bilgisayarcıya ya da kendim ikinci elde ne kadara satabilirim yaklaşık yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Bilgisayarın özellikleri:
Monster Abra A7 V13.3
i7 11. Nesil
RTX 3050TI
2x8GB RAM
500GB SSD
17,3" 144Hz Ekran
Kasasının ve bataryasının hiçbir problemi yok, çok temiz kullandım kutuları diğer aksesuarları tamamı duruyor. Güncel piyasada yaklaşık ne kadar eder, bilgisayarcıya ya da kendim ikinci elde ne kadara satabilirim yaklaşık yardımcı olabilirseniz sevinirim.