Neler Yeni

Laptopumu Ne Kadara Satabilirim?

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
Arkadaşlar laptopu satıp masaüstüne geçmeyi düşünüyorum, henüz bir fikir aşamasında ancak ne kadara satabilirim/satmam gerekir fikirlerinizi bekliyorum.
Monster Abra A7 V13.1.3 (13.1'in 8x2 Gb ram hali)
17,3" 144hz ips ekran
Intel i5 11400h
Rtx 3050
8+8 ram, sanırım 3200mhz
500gb nvme m2 ssd
Detaylı bilgi
Çantası, kutusu, faturası vs yanında teslim ederim. Garantisi yaklaşık 1 sene daha devam ediyor. 17,3" uyumlu kademeli fan almıştım onu da veririm.
Fiyatı şu an sanırım 19 küsür, ram eklemesi ile 20 yapıyor. 14-15 gibi bir fiyat var aklımda ancak iyi mi kötü mü bilmiyorum. Bir de insan kendi malı olunca fiyatı şişirme eğiliminde oluyor :D O yüzden size sorayım dedim.

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
Bursa'dayım. Diyarbakır'a da git gel yapıyorum. Ancak henüz kaça satmam uygun olur bilmiyorum bile. Siz ne taraftasınız?
hocam ankaradayım ben 13bin para var elimde uyarsa size de he aklınızdaki fiyat daha yüksekse çok olmadan bütçeyi de aşabilirim

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
hocam ankaradayım ben 13bin para var elimde uyarsa size de he aklınızdaki fiyat daha yüksekse çok olmadan bütçeyi de aşabilirim
Hocam bir süre laptop ile devam edeceğim, lab dersleri başlayınca labların durumuna göre karar vereceğim. Eğer labdaki pc ler kötü olursa ihtiyacım olacak. Sizi oyalamış olmak istemiyorum, bence fiyatlar daha fazla yükselmeden sizin kendinize göre uygunca bir şey bakmanız sizin için daha iyi olur. Önümüzdeki aylarda ankaraya uğrayacağım ancak dediğim gibi benim işim kesin değil siz kendinize göre takılın. Eğer ankaraya geleceğim tarihler netleştiğinde satmaya karar vermiş olursam size haber veririm, zaten siz muhtemelen o zamana bir şey ayarlamış olursunuz ancak ben kesinlikle haber veririm.

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
Hocam bir süre laptop ile devam edeceğim, lab dersleri başlayınca labların durumuna göre karar vereceğim. Eğer labdaki pc ler kötü olursa ihtiyacım olacak. Sizi oyalamış olmak istemiyorum, bence fiyatlar daha fazla yükselmeden sizin kendinize göre uygunca bir şey bakmanız sizin için daha iyi olur. Önümüzdeki aylarda ankaraya uğrayacağım ancak dediğim gibi benim işim kesin değil siz kendinize göre takılın. Eğer ankaraya geleceğim tarihler netleştiğinde satmaya karar vermiş olursam size haber veririm, zaten siz muhtemelen o zamana bir şey ayarlamış olursunuz ancak ben kesinlikle haber veririm.
tamamdır hocam teşekkür ederim iyi günler

Top Bottom