hocam ekranda vurma olabilirmerhaba laptopumda zorlama ekrana vurma falan olmadı ne olmuş olabilir ?Alıntıyı görüntüle
iç kırılmamerhaba laptopumda zorlama ekrana vurma falan olmadı ne olmuş olabilir ?Alıntıyı görüntüle
Hayır çip arızası böyle olmaz ekran kırılmış.Bu da demek oluyorki yüksek ihitimal ekran kartı çip arızası.
Hocam darbe almadan ekran nasıl kırılabilirki ?Ekran kırılmış panelin değişmesi gerek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır çip arızası böyle olmaz ekran kırılmış.
Ekranınızın çözünürlüğü ve kaç inç olduğunu biliyor musunuz? Siz en iyisi cihazın tam marka model bilgisini verin.hocam kaça yapar bilgisayarcılar bunu
hocam inanın bilmiyorum model bilgisini hp marka 15 inç diye tahmin ediyorum 60 hzEkranınızın çözünürlüğü ve kaç inç olduğunu biliyor musunuz? Siz en iyisi cihazın tam marka model bilgisini verin.
İnce panel ise en ufak darbede kırılmış olabilir. Ben yaşamıştım akşam normal laptopu kapamıştım sabah açtığımda ekran kırılmıştı. OLabiliyor hatta hava değişiminden bile etkilenebiliyor nadiren.Hocam darbe almadan ekran nasıl kırılabilirki ?
Cihazı ters çevirin arkasında etiket gibi bir şey olması lazım ortada yazar.hocam inanın bilmiyorum model bilgisini hp marka 15 inç diye tahmin ediyorum 60 hz
g62-b38ST olması lazım hocamCihazı ters çevirin arkasında etiket gibi bir şey olması lazım ortada yazar.
g62-b38ST hocam
Fiyatları 500 - 550 TL bandında geziyor, bu kadar eski bir cihaza 500 TL'lik ekran almazdım şahsen, geçmiş olsun.g62-b38ST olması lazım hocam
Mesaj otomatik birleştirildi: