Mevcut driverini silip sıfırdan yükleyip denermisin.Laptopum sürekli interneti kesip bağlıyor. Ne yapmam gerekiyor bunu yaşayan var mı daha önce?
Nasıl yapacağım?Mevcut driverini silip sıfırdan yükleyip denermisin.
aynen öyle sadece ev internetinde sorun çıkıyor mobil interneti kesmiyor. direver nasıl yüklenir bilmiyorum.Ethernet kablosunda sorun çıkartıyor mu , driverlara bak istersen ben formatladım hallettim , wi-fi kartında sorun olabilir
ama ilginç bir şekilde mobil bağlantıda sorun çıkartmıyordu
Hocam internetim çok kötü eğer sıfırlama yaparsam oyunları indiremem. Benim bir şeyleri silmeden düzeltmem gerek. Ethernet bağladım ve ağ kopmuyor mobil internette de kopmuyor driverlarım güncel valoya giriyorum ya da chromedan bir şeye girince hop gidiyor. Steam'de oyun indirirken çok nadir kesiliyor. Valo oynuyorum ping 50 oluyor sonra artıyor sonra her şey gidiyor ve oyundan atıyor bi' bakıyorum internet kopmuş ve tekrar geri gelmiş. ŞU bilgisayara o kadar para verdim ve sorun çıkmaması için elimden gelen her şeyi yaptım yemin ederim bıktım şu internet sıkıntısından pinge bakmaktan oyun oynayamıyorum. Zaten oyun indirmek istesem 16 saatte iniyor. Tek istediğim şunu basit bir şekilde halletmek lütfen yardım edinDediğim gibi ben fabrika ayarlarına döndürdüm dosyaları hiç ellemedim düzeldi