kyagizzz
80+ Bronze
Abilerim ablalarım farkındayım forumdakileri çok bunalttım ama kafama takılıyor ve tek çarem burası. Ben laptoba daha önce hiç sıcaklık testi yapmadığını fark ettim Fransız. Yaptım ve bana fazla geldi değerler. Ya da fazlamı bilmiyorum .Nolur yardım edin.
Kafama çok takıyorum psikolojim bozuldu artık. İlk fotoğraf forza 4 ara ara 90 oldu maks 93 gördüm . Fan varken 80lerde takılıyorum.
İkinci cs 3. Valo
Kafama çok takıyorum psikolojim bozuldu artık. İlk fotoğraf forza 4 ara ara 90 oldu maks 93 gördüm . Fan varken 80lerde takılıyorum.
İkinci cs 3. Valo
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı konuyu nie bir daha açtın diye soracaklar farkındayım. Ama psikolojim bozuldu artık hiç bir şey yapamıyorum hep kafama takılıyor. Model:Abra a5v17.2Abilerim ablalarım farkındayım forumdakileri çok bunalttım ama kafama takılıyor ve tek çarem burası. Ben laptoba daha önce hiç sıcaklık testi yapmadığını fark ettim Fransız. Yaptım ve bana fazla geldi değerler. Ya da fazlamı bilmiyorum .Nolur yardım edin.
İkinci cs 3. Valo