Neler Yeni

Yardım Laptopumun Sıcaklıkları Normal mi?

kyagizzz

80+ Bronze
Abilerim ablalarım farkındayım forumdakileri çok bunalttım ama kafama takılıyor ve tek çarem burası. Ben laptoba daha önce hiç sıcaklık testi yapmadığını fark ettim Fransız. Yaptım ve bana fazla geldi değerler. Ya da fazlamı bilmiyorum .Nolur yardım edin.
Kafama çok takıyorum psikolojim bozuldu artık. İlk fotoğraf forza 4 ara ara 90 oldu maks 93 gördüm . Fan varken 80lerde takılıyorum.
İkinci cs 3. Valo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abilerim ablalarım farkındayım forumdakileri çok bunalttım ama kafama takılıyor ve tek çarem burası. Ben laptoba daha önce hiç sıcaklık testi yapmadığını fark ettim Fransız. Yaptım ve bana fazla geldi değerler. Ya da fazlamı bilmiyorum .Nolur yardım edin.
Kafama çok takıyorum psikolojim bozuldu artık. İlk fotoğraf forza 4 ara ara 90 oldu maks 93 gördüm . Fan varken 80lerde takılıyorum.
İkinci cs 3. Valo
Aynı konuyu nie bir daha açtın diye soracaklar farkındayım. Ama psikolojim bozuldu artık hiç bir şey yapamıyorum hep kafama takılıyor. Model:Abra a5v17.2

Ekler

• IMG_20220119_015221.jpg
    IMG_20220119_015221.jpg
    3.6 MB · Hit: 91
  • IMG_20220119_014847.jpg
    IMG_20220119_014847.jpg
    4 MB · Hit: 90
  • IMG_20220119_014626.jpg
    IMG_20220119_014626.jpg
    4.4 MB · Hit: 92
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
enes dinler
6 ayda bir hocam. Ayrıca 80-85 derecelerde oynamak zarar verirmi uzun surelerde

Zaten fan kullaniyorum
80 85 derecelerde oynamak zarar vermez. zaten ekran kartın işlemci kadar ısınmıyor sanırım. işlemci de belli bir yüke ulaştığı zaman zaten kendini otomatik gücü kesiyor bilgisayarı kapatıyor. bakımlarını düzenli 6 ayda bir yaptığın sürece hiçbir sıkıntı çıkmaz merak etme. bunlara da kafayı takma ne bilgisayar oynamaktan keyif alırsın ne de diğer işlerine odaklanabilirsin. normal değerler bunlar oluruna bırak takma kafana.

kyagizzz

80+ Bronze
80 85 derecelerde oynamak zarar vermez. zaten ekran kartın işlemci kadar ısınmıyor sanırım. işlemci de belli bir yüke ulaştığı zaman zaten kendini otomatik gücü kesiyor bilgisayarı kapatıyor. bakımlarını düzenli 6 ayda bir yaptığın sürece hiçbir sıkıntı çıkmaz merak etme. bunlara da kafayı takma ne bilgisayar oynamaktan keyif alırsın ne de diğer işlerine odaklanabilirsin. normal değerler bunlar oluruna bırak takma kafana.
Eyw hocam çok sagol

Huseyın_cano

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ahmet Kaya
İkinci cs 3. Valo

Aynı konuyu nie bir daha açtın diye soracaklar farkındayım. Ama psikolojim bozuldu artık hiç bir şey yapamıyorum hep kafama takılıyor. Model:Abra a5v17.2
Leptop olduğu için normal benımde vardı sıcaklık bundan da fazlaydı zaten gereken sıcaklığı geçince kendini kapatıyor yani sorun yok rahat olabilirsin

kyagizzz

80+ Bronze
Leptop olduğu için normal benımde vardı sıcaklık bundan da fazlaydı zaten gereken sıcaklığı geçince kendini kapatıyor yani sorun yok rahat olabilirsin
Anladim hocam sağolasın içimi rahatlattin

kyagizzz

80+ Bronze
hocam dediğim gibi Uv yapin bişi olmaz.
Laptop kullanmadığım için cevap veremicem.
Uv ne? Zararlımı ve performans düşüşü olurmu. En önemlisi overclock tarzı şeyler laptobu garanti dışı bırakıyormus. Garanti dışı birakirmi

babapro21

80+ Bronze
Uv ne? Zararlımı ve performans düşüşü olurmu. En önemlisi overclock tarzı şeyler laptobu garanti dışı bırakıyormus. Garanti dışı birakirmi

Hocam eger garanti dışı bıraksaydi ben yapmazdım...
Ha şöyle bi durum var eger sen Uv veya Oc yaptigin İşlemciyi veya Ekran Kartini bozarsan firma ustune sorumluluk almıyor.

Sen fazla Pc hakkinda bilgi sahibi degilsen işlemciye Uv veya Oc asla yapma!!

Ekran kartına Msi afterburner ile Oc, veya Uv yapabilirsin YT dan bakıp.

Cihazı bozarsan ben sorumluluk sahibi değilim...

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
İkinci cs 3. Valo

Sıcaklık bence normal ama kafaya taktıysanız laptop için fanlar oluyor laptop altına koyulan ondan alabilirsiniz

kyagizzz

80+ Bronze
Sıcaklık bence normal ama kafaya taktıysanız laptop için fanlar oluyor laptop altına koyulan ondan alabilirsiniz
Ondan var zaten tek fanli ve çok sogutmuyor bence. Yeni güzel bir tane almam lazım. Ayrıca çok sağol

kyagizzz

80+ Bronze
Çok kafaya takma fazla kafaya takınca kendi kendine sıcak olduğuna inandırıyorsun o yüzden takmaaaa kullan gitsin
Aynn öyle öyle yapıyorum artık. Forza oynarken eğer uzun soluklu oynicaksan fps 72 yapıyorum zaten fps odaklı olmadığı için 80 civarı kullanarak kasmadan oynuyorum

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
Aynn öyle öyle yapıyorum artık. Forza oynarken eğer uzun soluklu oynicaksan fps 72 yapıyorum zaten fps odaklı olmadığı için 80 civarı kullanarak kasmadan oynuyorum
Benim fikrim hiç sıcaklık gostericek program açma kafan rahat olsun oyna gitsin

kyagizzz

80+ Bronze
Benim fikrim hiç sıcaklık gostericek program açma kafan rahat olsun oyna gitsin
Ya hocam dikkatli kullaniyorum ve ben 7/24 afterburner açık kullanıyorum. Tam tersi bakmayinca tedirgin hissediyorum.

Top Bottom