Neler Yeni

Laptopun Egzozundan Hava Gelmemesi

xMelih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Melih Yıldız
Laptopumu son 3-4 gündür kullanmıyordum.Her şey normaldi laptopta.Bugün açayım dedim işim düştü.Laptop aşırı ısınıyor.Boşta 70 derece gibi sıcaklıklar var.(Turbo Fan Açıkken).Bir baktım egzozundan hiç hava gelmiyor.Fanında zaten sorun vardı arada bir aşırı cızırtılı ve şiddetli sesler geliyordu.Ama bu kadar ısınması hiç normal değil.Laptopta Forza Horizon 4 gibi az da olsa ağır sayılabilecek oyunları oynarken maks. gördüğüm sıcaklık dereceleriydi 70-75 dereceler.Nedir bunun çözümü,yazılımsal mıdır donanımsal mı ?

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Kanallar toz yada farklı şeylerle tıkanmış veya fan bozulmuş olabilir teknik servise gönderebilirsiniz.

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
Laptopumu son 3-4 gündür kullanmıyordum.Her şey normaldi laptopta.Bugün açayım dedim işim düştü.Laptop aşırı ısınıyor.Boşta 70 derece gibi sıcaklıklar var.(Turbo Fan Açıkken).Bir baktım egzozundan hiç hava gelmiyor.Fanında zaten sorun vardı arada bir aşırı cızırtılı ve şiddetli sesler geliyordu.Ama bu kadar ısınması hiç normal değil.Laptopta Forza Horizon 4 gibi az da olsa ağır sayılabilecek oyunları oynarken maks. gördüğüm sıcaklık dereceleriydi 70-75 dereceler.Nedir bunun çözümü,yazılımsal mıdır donanımsal mı ?
Tozdan tıkanmıştır muhtemelen elinizden gelirse açıp temizleyin veya garantisi varsa gönderin temizlesinler

Top Bottom