Last of us nasıldır ?

Reaksiyon skoru
62
Last of us 1 ve 2 oynamayı düşünüyorum hikayeli oyunda tecrübeli değilim ve çok fazla sevmem rdr2 oynadım onu bile bitirmeden bıraktım
Sizde değecek bir seri mi abartıldığı gibi var mı

Abartıldığı kadar var dublajı olması cabası

Birinci oyunun hikayesi destansı, ikinci oyunun hikayesi acınası. RDR 2 gibi ağır bir oyun değil.

İndirdim biraz baktım ara sahneler uzun geldiği için geri sildim

Last of us 1 ve 2 oynamayı düşünüyorum hikayeli oyunda tecrübeli değilim ve çok fazla sevmem rdr2 oynadım onu bile bitirmeden bıraktım
Sizde değecek bir seri mi abartıldığı gibi var mı
Birinci oyunu 3 kere bitirmiş biri olarak evet kesinlikle oynanmalı. Film gibi düşünün ara sahneleri geçmeyin hikayeyi anlayın empati kurun. Hızlı başlayan bir oyun. Şahsen ben RDR2'den sıkılmıştım.

rdr2de nerde bıraktığınızı bilmiyorum karlı yerse devam edin bence dahada ilerde bıraktıysanız ağır oyunlar sizi sarmıyor demektir last of usda çok iyi bir başyapıttır bana göre ancak oda ağır oyun

Odak vaktin azaldığı ve dopamin bağımlısı olduğun içindir. Bu arada eleştirim ciddi saldırmak için değil. TLOU bugün bile animasyon kalitesi olarak daha iyi olmayan bir oyun. Narrative çok sağlam ama 2. oyun herkese gelmez, ben hayranıyım.

İlk oyunu oynadım. Grafik ve vuruş hissiyatı dışında bir esprisi yok. Hikaye çok klişe. 7.5/10 veririm en fazla.

1 hikaye on numara oynanış az, 2 ise hikaye kimi beğendi kimi beğenmedi kişiye göre değişiyor bana göre beğendim hikaye hem oynanış uzun

Birinci oyunu 3 kere bitirmiş biri olarak evet kesinlikle oynanmalı. Film gibi düşünün ara sahneleri geçmeyin hikayeyi anlayın empati kurun. Hızlı başlayan bir oyun. Şahsen ben RDR2'den sıkılmıştım.
Hikayeli oyunları nasıl tekrar tekrar bitiriyorsunuz sonuçta ne olacağını biliyorsunuz önceden

TLOU kesinlikle oynanması gereken bir oyun hatta mümkünse 4k full ayarlarda oynanmalı film gibi oyun çok kaliteli TLOU 1 özellikle ama 2 nin sonunu beğenmedim.

Geri