Önerin var mi güzel bir şeypower olmadan bir anlamı yok bence usb bir mikrofon alın daha iyi.
bm800 power ile birlikte alırsanız çok iyi olur.Önerin var mi güzel bir şey
Bm 800 alacak kadar 500 flnbm800 power ike birlikte alırsanız çok iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bütçe ne kadar?
Power ile 1000 tl oluo bütçe 500bm800 power ike birlikte alırsanız çok iyi olur.
bütçe ne kadar?
bu modele bakabilirsinizBm 800 alacak kadar 500 fln
Power ile 1000 TL oluo bütçe 500
Biliyorum bunu ancak dip ses olmaz mi?
Powersiz olmaz böyle setler varPhontom power almicam içinden cikan usb ses karti i kullanırım dip ses istemiyorum dc konusunca rahatsiz olur insanlar sizce uygun mu
hocam bütçesini aşıyormuş bence havit gk52 alabilir gayet iyi.Powersiz olmaz böyle setler var
![]()
Lastvoice BM800YP Youtuber Mikrofon Phantom Stand Filtre 7.1 Seti
Bm 800 set fiyatları sayfamızda kayıt için hazır bulunan bm 800 mikrofon seti ekipmanları ve en iyi bm 800 set malzemeleri yer alır. En ucuz bm 800 set burada.www.yonkamuzikmarket.com
Bütçe yok daha uygun fiyatli bir şey yok mu dip ses olmayanPowersiz olmaz böyle setler var
![]()
Lastvoice BM800YP Youtuber Mikrofon Phantom Stand Filtre 7.1 Seti
Bm 800 set fiyatları sayfamızda kayıt için hazır bulunan bm 800 mikrofon seti ekipmanları ve en iyi bm 800 set malzemeleri yer alır. En ucuz bm 800 set burada.www.yonkamuzikmarket.com
youtube incelemelerine bakın. birde dipses olsa bile engellemek kolay birtakım uygulamalar ile.Biliyorum bunu ancak dip ses olmaz mi?
Ama bm800 u engelleyemem sanirimyoutube incelemelerine bakın. birde dipses olsa bile engellemek kolay birtakım uygulamalar ile.
engellersiniz ama ses kalitesi olarak powersız çok bir şey beklemeyin.Ama bm800 u engelleyemem sanirim