Lazer göz çizdirme ameliyatı???

v3ttt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
335
Herkese selamlar. Miyop astigmatım var. Liseden beri gözlük kullanıyorum. Göz çizdirme ameliyatına karar verdim. Ve internette çok fazla + ve - bilgiler geziyor. Burada lazer göz çizdirme ameliyatı olan arkadaşlar varsa, deneyimlerini paylaşabilirler mi? İstanbul'dayım. Tavsiye edeceğiniz doktor ve hastaneler varsa lütfen yorumlar yazın buradaki arkadaşların yalansız deneyimlerine güvendiğim için bu forumdan yazmak istedim. Şimdi den herkese teşekkürler...

Herkese selamlar. Miyop astigmatım var. Liseden beri gözlük kullanıyorum. Göz çizdirme ameliyatına karar verdim. Ve internette çok fazla + ve - bilgiler geziyor. Burada lazer göz çizdirme ameliyatı olan arkadaşlar varsa, deneyimlerini paylaşabilirler mi? İstanbul'dayım. Tavsiye edeceğiniz doktor ve hastaneler varsa lütfen yorumlar yazın buradaki arkadaşların yalansız deneyimlerine güvendiğim için bu forumdan yazmak istedim. Şimdi den herkese teşekkürler...
Ben geçen sene ekim ayında no-touch göz çizdirme ameliyatı oldum. İlk 2 gün çok zor geçti, özellikle ilk gece hiç yatamadım ve acılar içinde kıvrandığımı hatırlıyorum. Peki bu acıya değdi mi bence kesinlikle değdi. Gözlerim 1.5 dereceden 0.25'e düştü ve şimdiye kadar dışarının bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum. 10 günde tamamen net bir görüntüye kavuştum bu arada. İlk 5-6 gün bi hayli bulanıktı. Ben askerlik mülakatından dolayı no-touch oldum ve bildiğim kadarıyla smile göz çizdirme no-tounch'a göre çok rahat geçiyor. Bunu doktora sorarak da öğrenebilirsiniz.

Geri