Lazer Yazıcı Önerisi

Reaksiyon skoru
7
Bütçe
8000
Evde kullanabileceğim uygun fiyatlı bir lazer yazıcı arıyorum. PCB için kağıda baskı almam gerekiyor onun için lazer olması şart. Fiyatı max 7-8k civarı olursa çok iyi olur. Çok bir özelliğe gerek yok sadece çıktı alıcam ama temiz ve sağlam bir çıktı almam gerek.

Hocam HP laserjet MFP M236DW aldım 2 gün evvel 8400₺(6taksitle) çok kullanışlı bir makine, telefondan bile yazdirabiliyorsunuz bununla,bence alınmalı bu modeli, bir de Xerox B225V/DNİ modeli de avantajlı bayağı ama ben HP tercih ettim

Hocam HP laserjet MFP M236DW aldım 2 gün evvel 8400₺(6taksitle) çok kullanışlı bir makine, telefondan bile yazdirabiliyorsunuz bununla,bence alınmalı bu modeli, bir de Xerox B225V/DNİ modeli de avantajlı bayağı ama ben HP tercih ettim
Hocam dolum için muadil bir şeyi var mı veyahut orijinal dolumu için ne kadarlık bir masrafı var bilginiz var mı?

Hocam cihazı alırken birtane de toner aldım,muadil ve çip işi oluyormuş lazer yazıcı tonerlerinde ve bu muadil de kendi çipi de mevcut, piyasaya hâkim biri değilim fakat chatgpt ile konuştum, yazıcı dan neler beklediğimi söyledim, bunu önerdi,, belki senin beklentilerine uymuyor olabilir bu cihaz ama bana uyuyor. Chatgpt ile konuş, mesela sürekli kullanımda problem olabilir bu cihazda SK da 20 kağıt basabiliyo maksimum , daha fazlasını beklersen karşılamaz beklentini

Geri