FERRUM
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Fiyatı ne kadardı birde linkini atabilir misin keyin?Gitmiyor hocam. Formatladım aynı sürümle devam etti anakarta gömülüyor.
Fiyatı ne kadardı birde linkini atabilir misin keyin?Gitmiyor hocam. Formatladım aynı sürümle devam etti anakarta gömülüyor.
Gitmiyor hocam. Formatladım aynı sürümle devam etti anakarta gömülüyor.
Pcye format atınca gider mi
5.5tl'ye almıştım şimdi değişmiş olabilirFiyatı ne kadardı birde linkini atabilir misin keyin?
Fiyatı ne kadardı birde linkini atabilir misin keyin?
hocam en ucuz ve sağlam oem key nerde satılıyor varsa link atarsanız yakında bende alıcam da oem keyLazimbana oem veya retail key vermiyor bilginiz olsun iş yerleri için toplu etkinleştirme yapılan keylerden veriliyor yani bir süre sonra windowsunuz patlayabilir.
oem diyorduLazimbana oem veya retail key vermiyor bilginiz olsun iş yerleri için toplu etkinleştirme yapılan keylerden veriliyor yani bir süre sonra windowsunuz patlayabilir.
Ben aldim oem veya retail key değil başka alan varsa cmd üzerinden kontrol edebilir key durumunuoem diyordu
senin gitti miBen aldim oem veya retail key değil başka alan varsa cmd üzerinden kontrol edebilir key durumunu
Hayır ama yeni aldim sayilir 1 ay oldu bundan 3 5 ay sonra veya 1 sene bilemem gidebilirsenin gitti mi