Neler Yeni

LCD Fan almak mantıklı mı ?

Alsancak1

80+
Yakın zaman içinde lianli o11 kasayla beraber beyaz bir sistem toplayacam. Fan konusunda aklım karışık. SL veya TL wireless fanlarından alacağım. Lakin bu fanların LCD'li olanlarını almak sizce mantıklı mı ? Bazılarının dediğine göre LCD fanlar işlemciye gereksiz yük bindiriyormuş. Ayrıca fiyatları da daha pahalı normal fanlara göre.

bugra7768

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
bugra
Yakın zaman içinde lianli o11 kasayla beraber beyaz bir sistem toplayacam. Fan konusunda aklım karışık. SL veya TL wireless fanlarından alacağım. Lakin bu fanların LCD'li olanlarını almak sizce mantıklı mı ? Bazılarının dediğine göre LCD fanlar işlemciye gereksiz yük bindiriyormuş. Ayrıca fiyatları da daha pahalı normal fanlara göre.
o sizin zevklerinize bağlı da öyle bi kasa dizmişken lcd şart bence

Aykut D.

80+ Gold
Fan lcd yerine 4 inç yada 7inc ekran daha iyi bir secenek.

Alsancak1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fan lcd yerine 4 inç yada 7inc ekran daha iyi bir secenek.
Link var mı hocam ? İlk defa sizden duyuyorum böyle bir şey.
Mesaj otomatik birleştirildi:

o sizin zevklerinize bağlı da öyle bi kasa dizmişken lcd şart bence
Peki sizce kasanın hangi kısımlarına LCD şart ? Yan , üst , alt ve egzoz olmak üzere 4 bölüme fan alacam.

bugra7768

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
bugra
Link var mı hocam ? İlk defa sizden duyuyorum böyle bir şey.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki sizce kasanın hangi kısımlarına LCD şart ? Yan , üst , alt ve egzoz olmak üzere 4 bölüme fan alacam.
fanların hepsini aynı almayacak mısınız

Aykut D.

80+ Gold

Alsancak1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fanların hepsini aynı almayacak mısınız
Fanların hepsi aynı olacak evet. SL Wireless modelinden alacam. 3 yana 3 üste 3 alta 2 tane de egzoza olmak üzere 11 fan alacam. Bunlardan hangilerine LCD almak yeterli onu sordum hocam.

bugra7768

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
bugra
Fanların hepsi aynı olacak evet. SL Wireless modelinden alacam. 3 yana 3 üste 3 alta 2 tane de egzoza olmak üzere 11 fan alacam. Bunlardan hangilerine LCD almak yeterli onu sordum hocam.
siz nerde görmek istiyorsanız, üste ve alta gerek yok bence zaten çok görmezsiniz.

Top Bottom