Bak çok uzun süredir oynuyorum. Başlarda çok tatlı sevimli geliyor ama zaman geçtikçe seni içine çeken, sinirlerini bozan, arkadaşlarınla dostlarınla sevdiklerinle sevgilinle vakit geçirmeni engelleyen, stres yaratan, ileri ki zamanlarda dereceli oyunlarda çok fazla kafa yorup baş ağrıtan bir oyun olacak. ona göre oyna. tilt seviyesini arşa çıkarman gerekecek. demem o ki '' OYNAMA OYNATTIRMA '' .Arkadaşlar merhaba başlıktaki gibi LoL indirdim ve başlayacağım önerileriniz nelerdir? Ne yaparsam gelişirim Master Yi oynamayı düşünüyorum. Taktikleriniz nelerdir?
Arkadaşlar merhaba başlıktaki gibi LoL indirdim ve başlayacağım önerileriniz nelerdir? Ne yaparsam gelişirim Master Yi oynamayı düşünüyorum. Taktikleriniz nelerdir?
Aman hocam aşırı tilt olma hara-kiri ye bile sebep olabilir böyle şeyler önermeyelim1 yıl önce oyunda o kadar çok üst üste feederlar gelip oyunumu sabote etmiştiki klavyeme karambit saplayıp ortadan ikiye ayırmıştım. lolün yanında 1 tanede karambit satır bıçak kılıç gibi şeyler bulundurmanı öneririm. Üstelik master yi ile oynarken adapte olmanada yardımcı olur