Neler Yeni

League Of Legends başladım

STREA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Efe Kaplan
Arkadaşlar merhaba başlıktaki gibi LoL indirdim ve başlayacağım önerileriniz nelerdir? Ne yaparsam gelişirim Master Yi oynamayı düşünüyorum. Taktikleriniz nelerdir?

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
silmeni öneririm

preus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Yusuf Aydın
Arkadaşlar merhaba başlıktaki gibi LoL indirdim ve başlayacağım önerileriniz nelerdir? Ne yaparsam gelişirim Master Yi oynamayı düşünüyorum. Taktikleriniz nelerdir?
Bak çok uzun süredir oynuyorum. Başlarda çok tatlı sevimli geliyor ama zaman geçtikçe seni içine çeken, sinirlerini bozan, arkadaşlarınla dostlarınla sevdiklerinle sevgilinle vakit geçirmeni engelleyen, stres yaratan, ileri ki zamanlarda dereceli oyunlarda çok fazla kafa yorup baş ağrıtan bir oyun olacak. ona göre oyna. tilt seviyesini arşa çıkarman gerekecek. demem o ki '' OYNAMA OYNATTIRMA '' .

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Başlamaman en hayırlısı
Mesaj otomatik birleştirildi:

2015 2020 arası iyisiyle kötüsüyle güzeldi ama şuan oynamayın başlamayın başlattırmayın

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,275
İsim
Bilal Tepe
Sil. Sezon 4 den beri oynuyorum keşke baslamasaydim hic

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
4. sezondan beri oynuyorum dönem dönem ara verdiğim oldu kazanma kaybetmeyi çok dert etmiyorsan kafa dağıtmak için iyi bir oyun

Keyfen

80+ Bronze
1 yıl önce oyunda o kadar çok üst üste feederlar gelip oyunumu sabote etmiştiki klavyeme karambit saplayıp ortadan ikiye ayırmıştım. lolün yanında 1 tanede karambit satır bıçak kılıç gibi şeyler bulundurmanı öneririm. Üstelik master yi ile oynarken adapte olmanada yardımcı olur

AeRix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
berkay baltalı
başlamaman en iyi seçenek

STREA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Efe Kaplan
Cevaplarınız içim çok teşekkür ederim League Of Legends Bu Kadarmı Kötü Oyun Yav Jahahwuwjwnwwhwuwjhw

seumax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Özcan
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Oyuncu ekipmanları, PC bileşenleri
1 yıl önce oyunda o kadar çok üst üste feederlar gelip oyunumu sabote etmiştiki klavyeme karambit saplayıp ortadan ikiye ayırmıştım. lolün yanında 1 tanede karambit satır bıçak kılıç gibi şeyler bulundurmanı öneririm. Üstelik master yi ile oynarken adapte olmanada yardımcı olur
Aman hocam aşırı tilt olma hara-kiri ye bile sebep olabilir böyle şeyler önermeyelim :D

Top Bottom