güç planı yüksek performansta mıagalar lolde bazen 220 fps civarı alıyorum bazen 100 civarında oluyo hatta arada dropla 50 ye kadar düşüyor sadece lolde oluyor
sistemim rx 5500xt r5 1600 af 16bg 3200mhz ram b450 anakart
nihai performanta : Dgüç planı yüksek performansta mı
yaw ya lol ve valorant ikisindede bissürü hata alıyorum bir kişi çözüm bulamıyor diğer oyunlarda hiçbir problem yok eski pcmde bile sıkıntı yoktugüç planı yüksek performansta mı
gardaşım sürücüyü 2 defa silip yükledim grafik zaten ultraSürücülerin güncel değilse güncelleyebilirsin, güncelse grafik ayarını yükseltip işlemciye daha az yük binmesini sağlayabilirsin ancak bu lolde ne kadar gerceklesir bilemiyorum.
yani herkes driver diyor tüm driverları yükledim en güncelinden artık en hatasızına kadar yok gine aynıapdullah abi görüyosundur berki çoğu sıkıntımı çözemedim 5 konu açıyorum bazen 1 bazen 2 kişi ilgileniyor bakıyolar yapamıyolar en son bilmiyorum diyorlar 1 yıl araştırdım yeni bi bilgisayar aldım windows hataları freez hataları gerçekten dayanamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
gardaşım sürücüyü 2 defa silip yükledim grafik zaten ultra
Sisteminde drop yaşanmamasi lazim diğer oyunlarda da olmuyorsa oyunu sil yeniden yükle başka oyunlarda da yaşiyorsan farklı sorunlar vardır diyeceğim ama sadece lol de demissin.agalar lolde bazen 220 fps civarı alıyorum bazen 100 civarında oluyo hatta arada dropla 50 ye kadar düşüyor sadece lolde oluyor
sistemim rx 5500xt r5 1600 af 16bg 3200mhz ram b450 anakart
knk internetim zaten yavaş 2 defa silip yükledim diğer oyunlarda hiç olmuyorSisteminde drop yaşanmamasi lazim diğer oyunlarda da olmuyorsa oyunu sil yeniden yükle başka oyunlarda da yaşiyorsan farklı sorunlar vardır diyeceğim ama sadece lol de demissin.
Fps sabitleme var onu kullan grafik ayarlarini orta düsük yüksek ayri ayri dene bunlar olmazsa dosya onarmayi deneknk internetim zaten yavaş 2 defa silip yükledim diğer oyunlarda hiç olmuyor
fps 144 sabit yapıyorum yüksek düşük falan yapmayı denedim hiçbişi değişmedi dosyalarıda onardım : DFps sabitleme var onu kullan grafik ayarlarini orta düsük yüksek ayri ayri dene bunlar olmazsa dosya onarmayi dene
değişme 0fps 144 sabit yapıyorum yüksek düşük falan yapmayı denedim hiçbişi değişmedi dosyalarıda onardım : D
Sisteminde hem hdd hem ssd var mi lol hdd ye mi yüklüfps 144 sabit yapıyorum yüksek düşük falan yapmayı denedim hiçbişi değişmedi dosyalarıda onardım : D
değişme 0
ssd ye yüklü hdd yokSisteminde hem HDD hem ssd var mi lol HDD ye mi yüklü
oyun sonuna kadarValorant ve LoL'de de oyun başladığı andan 1-2 dakika içerisinde mi oluyor yoksa oyun ortasında mı? Eğer oyunun başlarında 1-2 kere oluyorsa bende de ve tüm arkadaşlarımda da oluyor yani senlik bir şey yok
O zaman bilemiyorum Bende her oyun başlangıcında oluyor sadece başka da olmuyor.ssd ye yüklü HDD yok
oyun sonuna kadar