LEAGUE OF LEGENDS CLİENT ÇÖKME SORUNU

Dx Muum

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
95
Maça giriyorum maç bittikten sonra honor ekranı geliyor ordan çökmeye başlıyor 7/24 aralıksız donuyor kasıyor client 1 fps yani tam onarım da yaptım bir şey değişmedi
sistemim kaynaklı bir şey değil
RX6600
İ5 11400
2X8GB ram

LoL ile alakalı bir durum sanırım benim de başıma gelir oldu. Ortalama oyun içi kaç fps alıyorsunuz

LoL ile alakalı bir durum sanırım benim de başıma gelir oldu. Ortalama oyun içi kaç fps alıyorsunuz
en yüksek ayarlar fightlarda 130f fps falan oyunun ilk 5 dk sı 400 144 sabitledim 144 geçmiyor normalde karakter kayıyor 144 hz olduğu için monitör sabitlemeden önce aldığım fps değerleri onlar normalde fight aralarında 130 fps

Maça giriyorum maç bittikten sonra honor ekranı geliyor ordan çökmeye başlıyor 7/24 aralıksız donuyor kasıyor client 1 fps yani tam onarım da yaptım bir şey değişmedi
RX6600
İ5 11400
2X8GB ram
Riot'a ticket atabilir misiniz?

bir şey diyeceklerini sanmıyorum boş yaparlar büyük ihtimalle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şeyden olabilir mi acaba ben oyunu ssd ye yüklemedim eski hdd de vardı hdd den ssd ye attım oyunun dosyalarını oyunu komple silip yüklesem düzelir mi acaba ?

RX6600
İ5 11400
2X8GB ram
Hocam client berbat şuan son güncellemeyle çok kötü hale geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,642
Üyeler
183,867
Son üye