League of Legends hatası

Forever897

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
118
League of Legends simgesin e çift tıklasam da yöneticisi olarak çalıştırsam da oyun başlamıyor 0 tepki. Görev yöneticisinden bakıyorum RiotClient geliyor 2 sanıye sonra yok oluyor. Oyunu silip geri yükledim hala aynı hata sizce çözümü nedir

windows güncel mi?

bende aynı hatayı yaşadım oyunun her türlü dosyasını silip yükledigimde sorun çözülmüş oldu fakat 120 130fps alırken 70 80 arası alıyorum artık bilgin olsun

yeni mi oldu bu olay çünkü bende de 40 50 alırken şuan 10lara kadar düşüyordu sildim geri yükledim bu sefer hiç açılmadı
bende aynı hatayı yaşadım oyunun her türlü dosyasını silip yükledigimde sorun çözülmüş oldu fakat 120 130fps alırken 70 80 arası alıyorum artık bilgin olsun

League of Legends simgesin e çift tıklasam da yöneticisi olarak çalıştırsam da oyun başlamıyor 0 tepki. Görev yöneticisinden bakıyorum RiotClient geliyor 2 sanıye sonra yok oluyor. Oyunu silip geri yükledim hala aynı hata sizce çözümü nedir
kanka bendede geçen gun lol sımgesıne tıklıyodum sureklı dosya konumunu acıyodu otomatık rest attım pcye duzeldı

desteğe bilet at

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,267
Üyeler
183,544
Son üye
Baruthane
Geri