Neler Yeni

League of Legends Pantheon alınır mı

Pantheon sizce alınır mı? Hemen alışabilir miyim? Oynaması kolay mıdır?
Sanırım LoL öğrenmeye çalışıyorsun eğer karakterlerle ilgili falan bir sorun olursa 5 yıldır oynuyorum oyunu çoğu soruna cevap verebilirim
Pantheon a gelirsek midde belirli çarlara karşı alınabilir supdada gayet güçlüdür w skiliyle adcsine cok rahat kill aldırabilir.

Pantheon ile yasuo zed gibi heroları kolaylıkla ezebilirsin skilleri basit fazla vuran bir hero yani alabilirsin

Hocam yeni mi başladınız hep feed siniz.
başlayalı oldu baya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım LoL öğrenmeye çalışıyorsun eğer karakterlerle ilgili falan bir sorun olursa 5 yıldır oynuyorum oyunu çoğu soruna cevap verebilirim
Pantheon a gelirsek midde belirli çarlara karşı alınabilir supdada gayet güçlüdür w skiliyle adcsine cok rahat kill aldırabilir.
Düzgün oynamayı pek fazla bilmiyorum
şu aralar jax ve mordekaiser takılıyorum ama ölüyorum, büyük ihtimal doğru itemi seçemiyorum
jax ve mordekaiser için hangi itemleri önerirsin

Son düzenleme:
başlayalı oldu baya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düzgün oynamayı pek fazla bilmiyorum
şu aralar jax ve mordekaiser takılıyorum ama ölüyorum, büyük ihtimal doğru itemi seçemiyorum
jax ve mordekaiser için hangi itemleri önerirsin
'karakter ismi' probuilds yazarsanız e sporcuların falan hangi rünü ve buildi girdiğini görebilirsiniz.
Biraz daha böyle yardım istiyorsanız senpai diye bir uygulama var onuda indirebilirsiniz.

kafana atlayınca ölüyorsun stundan çıkamadan. Kanser çar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,085
Üyeler
173,457
Son üye
PennyWorth
Geri