Perma Yİyecek Birisi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
oynaması kolay 5 yük biriktirip w ile atla q bas büyük ihtimalle adam ölür zaten
Sanırım LoL öğrenmeye çalışıyorsun eğer karakterlerle ilgili falan bir sorun olursa 5 yıldır oynuyorum oyunu çoğu soruna cevap verebilirimPantheon sizce alınır mı? Hemen alışabilir miyim? Oynaması kolay mıdır?
Hocam yeni mi başladınız hep feed siniz.EU West serverinde oynuyorum
clemente1789 #EUW
Bu metada güçlü, sonrakinde hiç işe yaramayabilir. LOL'de işler böyle ilerliyorPeki alıyorum o zaman
teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
"şu an" için derken?
Bu metada güçlü, sonrakinde hiç işe yaramayabilir. LOL'de işler böyle ilerliyor
başlayalı oldu bayaHocam yeni mi başladınız hep feed siniz.
Düzgün oynamayı pek fazla bilmiyorumSanırım LoL öğrenmeye çalışıyorsun eğer karakterlerle ilgili falan bir sorun olursa 5 yıldır oynuyorum oyunu çoğu soruna cevap verebilirim
Pantheon a gelirsek midde belirli çarlara karşı alınabilir supdada gayet güçlüdür w skiliyle adcsine cok rahat kill aldırabilir.
'karakter ismi' probuilds yazarsanız e sporcuların falan hangi rünü ve buildi girdiğini görebilirsiniz.başlayalı oldu baya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Düzgün oynamayı pek fazla bilmiyorum
şu aralar jax ve mordekaiser takılıyorum ama ölüyorum, büyük ihtimal doğru itemi seçemiyorum
jax ve mordekaiser için hangi itemleri önerirsin
alınabilir çok güçlü ve kolay mid top jungle ve supportta oynanıyo ben supporta oynuyorum çok güçlüPantheon sizce alınır mı? Hemen alışabilir miyim? Oynaması kolay mıdır?
52k 7 lvl lux varBence aşırı kolay ve sinir bozucu bir çar. Zed, Yasuo gibi karakterlerle oyunun mantığını öğrenmeye bak ardından her karakteri oynarsın. Lux main konuştu