Neler Yeni

League of Legends TR Server Zeka Deneyi

hep öyle diyor sonra r atıyor :kekw:
Kendimi bazı şeylere adadığımda forumu kısmen bırakıyorum. Bu deney ve sınava hazırlandığım için bırakmıştım. 40 oyun ve ortalama 25 dakika süre verilirse 16.6 saat sürüyor. Her gün 1 saat oynasam 16-17 günde bu deneyi bitirmiş olurum. Sınavı saymıyorum bile

Kendimi bazı şeylere adadığımda forumu kısmen bırakıyorum. Bu deney ve sınava hazırlandığım için bırakmıştım. 40 oyun ve ortalama 25 dakika süre verilirse 16.6 saat sürüyor. Her gün 1 saat oynasam 16-17 günde bu deneyi bitirmiş olurum. Sınavı saymıyorum bile
ohhh discorda ara sıra uğra ördeği görek bu arada lol bozdu başka bir şey demiyorum

ohhh discorda ara sıra uğra ördeği görek bu arada lol bozdu başka bir şey demiyorum
Sırf arkadaşlarımla birlikte girebiliyim diye TR serverında bırakıyorum hesabı. Yoksa çoktan 20 kere felan West'e geçmiştim. Discord'a da arada gelirim :D

Sırf arkadaşlarımla birlikte girebiliyim diye TR serverında bırakıyorum hesabı. Yoksa çoktan 20 kere felan West'e geçmiştim. Discord'a da arada gelirim :D
biz o virajı dönmeleyi çok oldu öylesine bi kaç maça girip rage olup çıkıyorum

Kaç Para biliyo musun hesabı weste geçirmek? vallahi bedava olsa şuan hesap westteydi benim...

Benim elo: kardeş yakınsın adam wardsız itiyor Bi gank at
Jungle: sus lan it
Ben tarayıcı ile gank atıyorum ve görüş olmadığı zamanlar dalıyorum. Bizim mid benim geldiğimi görünce sanki 2 saniyede mide ışınlanacakmışım gibi bodoslama dalıyor ve ölüyor. Sonra da All chat> Jung diff mid open gg

Geri