LeagueofLegends Oynarken Sabit Ping Olmasına Rağmen 3.Maçta 1 Saniye Lag girmesi

jackarmis

80+
Reaksiyon skoru
22
Kısa ve öz anlatmaya çalışacağım. Sorunu 1.5 aydır çözemediğim için çözenin ibanına şeref sözü veriyorum 150 TL atacağım.

LoL'e giriyorum, 2 maç atıyorum hiçbir sorun yok fakat 3. maça veya 4. maça girdiğimde 1 saniye lag başlıyor. Mesela skill'e basıyorum ama 1 saniye laglı atıyor yani geç atıyor. Aşağıya videoyu bırakıyorum anlamanız için. İşin garibi lagın başladığı kısımda internetimde hiçbir sorun yok. Ne internetimde kopma oluyor, ne internet hızımda düşme oluyor, ne oyunda ping artışı oluyor. Her şey olması gerektiği gibi. Ve West-Türkiye sunucusu fark etmeksizin ikisinde de oluyor bu durum.

Kablonet müşteri hizmetleri internetimde hiçbir sorun olmadığını söylüyor, evime ekip geldi onlarda bir sorun olmadığını söylüyor, modemimi değiştiler, farklı ethernet kablosu denedim ama hiçbir şekilde çözüm bulamadım. Riot'a ticket attım ve bana internetimde paket kaybı olduğunu sorunun bu yüzden olduğunu söylediler. Ama ben bunu Kablonet'e aktardığım zaman hiçbir çözüm bulamıyorlar. Çünkü internetinizde sorun yok diyorlar. Peki ben bunu nasıl çözeceğim? Çok çaresizim. Oyunu oynayamadığım için sinir hastası olup çıkacağım.

Video:

güncelleme kapat. bilgisayarda ne varsa kapat cmd aç netstat -n yaz
orda bak hangi ipler var gerekirse güvenlik duvarında engelle onları

güncelleme kapat. bilgisayarda ne varsa kapat cmd aç netstat -n yaz
orda bak hangi ipler var gerekirse güvenlik duvarında engelle onları
Güncelleme kapat derken, bir tek ekran kartına güncelleme alıyorum. Safa anlatır gibi anlatır mısın, pek bilgim yok. Adım adım ne yapmalıyım? Bir de kesin bilgi mi, paket kaybı çözülecek mi?

Güncelleme kapat derken, bir tek ekran kartına güncelleme alıyorum. Safa anlatır gibi anlatır mısın, pek bilgim yok. Adım adım ne yapmalıyım? Bir de kesin bilgi mi, paket kaybı çözülecek mi?
şunu indir windows güncellemelerini kapat.
--------------------------------------------------------
sol alttaki arama kutusuna bas Gelişmiş özellikli windows defender güvenlik duvarı yaz aç orda ekran kartı,gereksiz uygulamalrın güncellemesini kapat falan arkaplanda güncelleme yapıyor sürekli internete bağlanıyor. gelen ve giden tıkla gereksiz ne varsa tıkla üzerine sağda devre dışı bırak tıkla

Ekran Alıntısı.JPG

edge chrome kalsın karışma diğer gereksiz uygulamalrın internet bağlantısını engelle.
arama kısmına görev zamanlayıcı yaz orda edge update veya chrome update var onları da kapat güncelleme yapmasınlar.
son olarak arama kısmına sürücüleri iyileştir ve birleştir yaz. orda devredışı yapılıyorsa tıkla ona otomatik disk birleştirme bilgisayar yavaşlatır

Son düzenleme:
şunu indir windows güncellemelerini kapat.
sol alttaki arama kutusuna bas Gelişmiş özellikli windows defender güvenlik duvarı yaz aç orda ekran kartı,gereksiz uygulamalrın güncellemesini kapat falan arkaplanda güncelleme yapıyor sürekli internete bağlanıyor. gelen ve giden tıkla gereksiz ne varsa tıkla üzerine sağda devre dışı bırak tıkla

Alıntıyı görüntüle

edge chrome kalsın karışma diğer gereksiz uygulamalrın internet bağlantısını engelle.
arama kısmına görev zamanlayıcı yaz orda edge update veya chrome update var onları da kapat güncelleme yapmasınlar.
son olarak arama kısmına sürücüleri iyileştir ve birleştir yaz. orda devredışı yapılıyorsa tıkla ona otomatik disk birleştirme bilgisayar yavaşlatır
Herhangi bir şey indirmek istemiyorum dostum, güvenemiyorum pek :/ İndirmeden kapatabilir miyim bunları?

Herhangi bir şey indirmek istemiyorum dostum, güvenemiyorum pek :/ İndirmeden kapatabilir miyim bunları?
sana kalmış windows update kalsın diğerlerini kapatabilirsin.
arama kusuna yazılanları yazıp kapat sorun yaşarsan da etkinleştir basarak düzeltebiliyorsun zaten.

sana kalmış windows update kalsın diğerlerini kapatabilirsin.
arama kusuna yazılanları yazıp kapat sorun yaşarsan da etkinleştir basarak düzeltebiliyorsun zaten.
Bir şey indirmeden bana napacağımı adım adım yazar mısın, hemen uygulayıp deneyeceğim. Olursa söz 150 TL atacağım ibanına. Yardımın için teşekkürler şimdiden

Geri