Leauge of Legends Düşük Fps Sorunu

DeoNade

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
456
Merhabalar Değerli Forum Sakinleri,

Konu başlığında belirttiğim gibi sistemimde Leauge of Legends oynarken Fps olması gerekenden düşük kalıyor ben 300 200 Fps beklerken 80 90 civarı alıyorum.
Görüntü ayalarımı düşük yada yüksek yapmam herhangi bir şeyi değiştirmiyor. Konu ile ilgili bilgisi olan yada aynı durumu yaşayanların yardımcı olmalarını rica ederim.

Sistem Özellikleri;

Ryzen 5 3500X
Gigabyte 1660 Super 6Gb OC
Gskill 16 Gb Ram ( 8x2)
Gigabyte B450M S2H

Teşekkürler ^^

fps kısıtlması olabilir,oyun tam ekran modunda da olmayabilir.

Merhabalar Değerli Forum Sakinleri,

Konu başlığında belirttiğim gibi sistemimde Leauge of Legends oynarken Fps olması gerekenden düşük kalıyor ben 300 200 Fps beklerken 80 90 civarı alıyorum.
Görüntü ayalarımı düşük yada yüksek yapmam herhangi bir şeyi değiştirmiyor. Konu ile ilgili bilgisi olan yada aynı durumu yaşayanların yardımcı olmalarını rica ederim.

Sistem Özellikleri;

Ryzen 5 3500X
Gigabyte 1660 Super 6Gb OC
Gskill 16 Gb Ram ( 8x2)
Gigabyte B450M S2H

Teşekkürler ^^
Ben 15 senelik sistemle o fps alıyodum 😅.

bu ikisini bir deneyin.
Şuan oyunun ekran başında değilim öncelikle özür diliyorum fakat fps kısıtlaması olmadığına eminim , tam ekran olduğundan da eminim eve geçince görüntü seçeneklerimi sizinle paylaşacağım sizde yardımcı olmak isterseniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 15 senelik sistemle o fps alıyodum 😅.
buda beni üzüyor işte :(

Şuan oyunun ekran başında değilim öncelikle özür diliyorum fakat fps kısıtlaması olmadığına eminim , tam ekran olduğundan da eminim eve geçince görüntü seçeneklerimi sizinle paylaşacağım sizde yardımcı olmak isterseniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buda beni üzüyor işte :(
paylaşabilirsiniz.yardımcı olmaya çalışıcam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,121
Üyeler
183,064
Son üye
bugra34
Geri