LiveStriker
80+
- Reaksiyon skoru
- 159
bilmiyorum, sipariş ettim yarın gelecek bakacağımyorum yapmak gerekirse aşırı dandiğe benziyor bunda kaliteli parça olma ihtimali düşük ama tasarım güzel
daha büyük problemler var ama evet dediğin gibi o da bir sorun.Bu ne olm. Keremin şutlar gibi.
inceleme yazmanızı çok isterim hocambilmiyorum, sipariş ettim yarın gelecek bakacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
daha büyük problemler var ama evet dediğin gibi o da bir sorun.
o kadar detaylı klavyeler hakkında bilgim yok ama elimden geldiğince yapmaya çalışırıminceleme yazmanızı çok isterim hocam
ben tr içinden almak istediğim için aldım yoksa isteyen bekleyip aliexpressten alabilir dediğiniz gibiWireless hotswap... Ürünler varken bu gereksiz.
var mı hocam önerebileceğiniz f/p ürünü bir klavye 7 senelik platoondan kurtulmak istiyorumWireless hotswap... Ürünler varken bu gereksiz.
Hocam şaka mı bu klavye de YDdan geliyoro kadar detaylı klavyeler hakkında bilgim yok ama elimden geldiğince yapmaya çalışırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben tr içinden almak istediğim için aldım yoksa isteyen bekleyip aliexpressten alabilir dediğiniz gibi
demek istediğim kargo açısından tr den gelmesi, hızlıca ulaşması açısından yoksa ben de biliyorum yd tedarikli olduğunuHocam şaka mı bu klavye de YDdan geliyor
furylevel incelemişti keycapsler harici güzel klavye bide ışıklandırması kötüyorum yapmak gerekirse aşırı dandiğe benziyor bunda kaliteli parça olma ihtimali düşük ama tasarım güzel
klavyeyi şuanlık beğendim, tuşların hissiyatı da güzel geldi bana, ışıklandırma modları güzel ama rgb olmaması kötü. biraz daha zaman geçsin de daha iyi yorum yaparım.furylevel incelemişti keycapsler harici güzel klavye bide ışıklandırması kötü
gecikme var mı, aynı anda kaç tuşa basıyorklavyeyi şuanlık beğendim, tuşların hissiyatı da güzel geldi bana, ışıklandırma modları güzel ama rgb olmaması kötü. biraz daha zaman geçsin de daha iyi yorum yaparım.