Neler Yeni

Lecoo MS108 Mouse Alınır mı?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,994
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
reddit.com/user/Complete-Flow9113
kanka sadece hızlı çevirince takılıp takılmayacağını soruyorum
O soruyu fareyi kullanmayan kimse cevaplayamaz.

Diğer arkadaşlara katılıyorum. Üzerine bir miktar daha ekleyip daha iyi bir şey alabilirsin.

Opehlia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
deniz asik
kanka mouse klavye tarzı bi şey alacağın zaman şahsi önerim iyi bir şey alman mümkünse 5 6 yıl gidebilecek şeyler 100 liraya alırsın bi ay sonra bi daha 100e alırsın onun yerine viper mini al uzun kullan
doğru diyon ya neyse ah ah x7 bozulacağın zamana tükürim

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE
kanka mouse klavye tarzı bi şey alacağın zaman şahsi önerim iyi bir şey alman mümkünse 5 6 yıl gidebilecek şeyler 100 liraya alırsın bi ay sonra bi daha 100e alırsın onun yerine viper mini al uzun kullan
Katılıyorum.

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
kurdan bağımsız konuşuyorum şu an teknoloji alışverişinde acele etmeyeceksin ben biriktiriyorum mesela uzun süre düşen iyi bi şey olunca yapıştırıyorum direkt 1050 TL'ye topladım klavyemi mouseumu ikisini şimdi alsam normal fiyattan şu an 3000 yapıyor yakın zamanda aldım hem de
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani bilgisayar alacak olsan hemen al derim kurdan dolayı ama düşük fiyatlardaki ürünler bi anda inanılmaz bir artış yaşamıyor kısa zamanda

Ruzgar00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Rüzgar Berat
100tl ye değmez 150tl verip marka mouse alabilirsin ama sadece haraket etmesini istiyorsan neden olmasın.
kanka kullandınmı bilmiyorum fakat mouse gayet güzel sırf cevap vermek için hesap açtım.Sadece hareket te değil kısayol tuşları vb şeyleride var yüksek ihtimal yakında programıda çıkar ve tuş atamaları yapılır.7 adet tuşu bulunuyor istediğine atarsın.Ben kullanıyorum gayet memnunum

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE
kanka kullandınmı bilmiyorum fakat mouse gayet güzel sırf cevap vermek için hesap açtım.Sadece hareket te değil kısayol tuşları vb şeyleride var yüksek ihtimal yakında programıda çıkar ve tuş atamaları yapılır.7 adet tuşu bulunuyor istediğine atarsın.Ben kullanıyorum gayet memnunum
olabilebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,332
Üyeler
160,072
Son üye
furkanlife
Top Bottom