Razer Cobra Mouse Alınır Mı ?

egmnphlvn

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar Razer Cobra almayı düşünüyorum şuan ki kullandığım farem Gamepower Kyojin ve Valorant oynarken ara sıra takılıyor Razer Cobra takılır mı tavisye eder misiniz ?

Buradan incelemelerine bakabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben olsam alirdim alinmayacak fare degil fakat fiyatini bilmiyorum belki bu fiyata daha iyi fareler vardir.

Arkadaşlar Razer Cobra almayı düşünüyorum şuan ki kullandığım farem Gamepower Kyojin ve Valorant oynarken ara sıra takılıyor Razer Cobra takılır mı tavisye eder misiniz ?
Razer viper mini 2. Yani alınır.

cobra almıştım fakat iade ettim, sanki klavye switchi gibi sesi var, green switch şekli, viper miniye göre sesli geldi bana, tutuş ve ağırlık güzel, sesi sorun etmezsen alınır

Kardeşim alınır viper mini 2 yan çar ondan daha bi kaç gr hafif olması lazım, piyasadaki çoğu mouseden hafif bende ondan kullanıyorum gayette memnunum

Halihazırda kullandığım mouse lardan bir tanesi Cobra. Orta büyüklükte bir el için ergonomisi fena değil, yalnız avuç içerisinde bir tık küçük hissettiriyor. Yukarda #craxyboyy1 dediği gibi switchleri biraz gürültülü, bunun dışında beni rahatsız eden bir durumu olmadı.

Bu arada takılma durumu farklı bir sorunda da kaynaklanıyor olabilir. Civarında arkadaşlarından ödünç aldığın bir mouse la dene önce, takılma olup olmadığını.

Şuan cobra kullanıyorum elin hard şekilde küçük değilse alınmaz yani çok küçük olsa bile shape'i berbat yüzeyi mat olduğu için elinden kayar switch desen sanki PC reset tuşuna basıyorsun önerim g102 hem fp hem shape açısından iyi diyebilirim ama elin 16cm yada altında ise razer cobra alabilirsin belki hoşuna gider ama benim hiç gitmedi​

Halihazırda kullandığım mouse lardan bir tanesi Cobra. Orta büyüklükte bir el için ergonomisi fena değil, yalnız avuç içerisinde bir tık küçük hissettiriyor. Yukarda #craxyboyy1 dediği gibi switchleri biraz gürültülü, bunun dışında beni rahatsız eden bir durumu olmadı.

Bu arada takılma durumu farklı bir sorunda da kaynaklanıyor olabilir. Civarında arkadaşlarından ödünç aldığın bir mouse la dene önce, takılma olup olmadığını.
Rival 3 den geçilir mi cobraya rival 3 ü 3 yıldır kullanıyorum eskidi.

aşırı hafif ve hassas bir mouse. Ben kullanıyorum şuanda gayet yeterli bence, ilk başta küçük geliyor ama alışınca büyük mouse kullanamıyosun

Geri