Neler Yeni

Led Ampül Hoparlörlü ( hoşunuza gidebilir )

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
Bütçe
68
Bi arkadaşın evine gittiğimde keşfettim arkadaşlar ürün şu :

Ürün linki bu diğerleri de benzer ama aynısı değil kapalı iken hoparlöründen ses geliyormuş. Bir adet video atacağım direk zaten anlayacaksınız kalitesini. Benim anakart b550 edge wifi olduğu için pcye bağladım.

Gayet güzel ve kullanışlı bir ürün monitöründe hoparlör olmayanlar için. Ekstra kumandası da var.

Belki faydası olur maç izlerken film dizi müzik vs.

Benim çok hoşuma gitti arkadaşta görünce. Kumandasından ışığı da müziği de kapatabiliyorsunuz. Beyaz ışık yeterli olacaktır büyük ihtimal gece güncelleyeceğim bunu. Ses şiddeti ve kalitesi orta seviye gayet yeterli hatta fiyatına göre kaliteli bile diyebilirim.

Düzeltme : ışık şiddeti biraz yetersiz Beyaz ışık oda için yeterli ama şöyle yeterli. Ders yapmak veya çalışma yapmak isterseniz uykunuzu getirecek düzeyde loş bir ışık. Yani 1 aparat alıp duvar prizine takılabilir odada çalışma yapıyorsanız. Onun dışında benim normal ampülden daha az ışık şiddeti. Dediğim gibi bana yeterli gelmedi ama güzel ürün prize takip kullanacağım.

Ekler

• IMG_20210329_145727.jpg
    IMG_20210329_145727.jpg
    848.2 KB · Hit: 88
Son düzenleme:

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Şuan bizim oturma odasında var beleşe almıştım 🤭

Darkula

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Yusuf arman
Bi arkadaşın evine gittiğimde keşfettim arkadaşlar ürün şu :

Ürün linki bu diğerleri de benzer ama aynısı değil kapalı iken hoparlöründen ses geliyormuş. Bir adet video atacağım direk zaten anlayacaksınız kalitesini. Benim anakart b550 edge wifi olduğu için pcye bağladım.

Gayet güzel ve kullanışlı bir ürün monitöründe hoparlör olmayanlar için. Ekstra kumandası da var.

Belki faydası olur maç izlerken film dizi müzik vs.

Benim çok hoşuma gitti arkadaşta görünce. Kumandasından ışığı da müziği de kapatabiliyorsunuz. Beyaz ışık yeterli olacaktır büyük ihtimal gece güncelleyeceğim bunu. Ses şiddeti ve kalitesi orta seviye gayet yeterli hatta fiyatına göre kaliteli bile diyebilirim.
yüzükler efendisindeki yüzük

erturk.gg

80+ Bronze
gece en parlak ışığına alıp beyaz veya sarı hangisiyse, foto atar mısınız çok iyi olur.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gece en parlak ışığına alıp beyaz veya sarı hangisiyse, foto atar mısınız çok iyi olur.
Video atacağım gece. Beyaz ışık yeterli gbi ama bakalım akşam ola hayrola 😁 beğendim valla ışığı kapattım hoparlör açık yattığın yerde takıl kumanda ile kapat

erturk.gg

80+ Bronze
Video atacağım gece. Beyaz ışık yeterli gbi ama bakalım akşam ola hayrola 😁 beğendim valla ışığı kapattım hoparlör açık yattığın yerde takıl kumanda ile kapat
Selam

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom