Neler Yeni

Legion Pro 7I gen 8 RTX 4090 alınır mı?

Toprak13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Toprak
Bütçe
2500
Herkese selamlar,

Şu anda Amerika'dayım (New hampshire) ve Türkiye'ye dönmeden önce bir dizüstü bilgisayar alma düşüncem var.

Yeni nesil oyunları oynayabileceğim, profesyonel ortamlarda mahcup etmeyecek, genel maksatlı, kullanımı ve taşıması rahat bir bilgisayara ihtiyacım var.
$2500 gibi bir bütçe belirledim ve ürün özelliklerinin optimum noktada dengelendiği F/P bir makine arıyordum.

Öneri üzerine "Legion Pro 7I gen 8 RTX 4090 - 32 GB RAM & 2TB SSD" ürününü düşünüyorum.

Ürünün kendisi, konfigürasyonları ve alternatifi cihazlar ile ilgili tavsiyeleriniz neler olur?

Ayrıca Amerika için Akakçe veya Epey misali site karşılastırmaşı yapmaya yarayan bir site biliyorsanız, paylaşırsanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler...

NedoxBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Nedox Bey
hocam güzel deallar var bende suan 4060lı versiyon var 4060ı süper sogutuyor ama 4090ı bilemiyorum biraz ısınabilir.

GRDL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mehmet Gürdal
Yani alınır.
Ben bazı tasarımsal yanlarını sevmiyorum ama fiyatı aralığındaki en iyi seçeneklerden birisi.
Strix scar 16 daha iyi ekrana ve daha ergonomik bir klavyeye sahip. Ama tasarımı legion kadar temiz değil
Omen 16lar daha uygun oluyor ama tasarımı hem legion kadar güzel değil hem de ucuz bir hissiyatı var. Kötü sayılmaz ama marjinal bir fiyat artışı ile legion daha iyi bir deneyim sunar.

Krasssen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Emirhan
Herkese selamlar,

Şu anda Amerika'dayım (New hampshire) ve Türkiye'ye dönmeden önce bir dizüstü bilgisayar alma düşüncem var.

Yeni nesil oyunları oynayabileceğim, profesyonel ortamlarda mahcup etmeyecek, genel maksatlı, kullanımı ve taşıması rahat bir bilgisayara ihtiyacım var.
$2500 gibi bir bütçe belirledim ve ürün özelliklerinin optimum noktada dengelendiği F/P bir makine arıyordum.

Öneri üzerine "Legion Pro 7I gen 8 RTX 4090 - 32 GB RAM & 2TB SSD" ürününü düşünüyorum.

Ürünün kendisi, konfigürasyonları ve alternatifi cihazlar ile ilgili tavsiyeleriniz neler olur?

Ayrıca Amerika için Akakçe veya Epey misali site karşılastırmaşı yapmaya yarayan bir site biliyorsanız, paylaşırsanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler...
Bütçede 2500 görünce patladım dolar olduğunu görüncede ülkenin haline ağladım

Farway

80+ Silver
Mahcup falan RTX4090'a ayıp ediyorsun askdkasdka Asıl biz reise mahcup olmayalım.

K'nuckles

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mehmet AKTAŞ
Herkese selamlar,

Şimdiden teşekkürler...
Ürünün kodunu arama kısmına yaz detaylı şekilde bakarsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten alabileceğin iyi modellerden bir tanesini seçmişsin. Asus Rog , Lenovo Legion, Hp Omen, Dell Alienware, Acer Predator.

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,328
İsim
Kara Kartal
1695258134432.png

Ekranı miniled olan model görürseniz onu alın

Top Bottom