Legion R27QE vs GamePower Sonic T80

Xeaph

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
438
Bütçe
7000
Dostlar soru başlıkta belirtilmiştir. Sizce hangisi tercih edilebilir? Ayrıca bunlardan farklı aynı fiyat bandında başka bir monitör öneriniz varsa onu da bizimle paylaşırsanız mutlu olurum. İyi günler dilerim.

Dostlar soru başlıkta belirtilmiştir. Sizce hangisi tercih edilebilir? Ayrıca bunlardan farklı aynı fiyat bandında başka bir monitör öneriniz varsa onu da bizimle paylaşırsanız mutlu olurum. İyi günler dilerim.

Daha 10 15 dakka önce bir kişinin farklı bi konu da önermesi üzerine Lenovo olan modeli inceledim Epey'den, o nedenle önerim direk Lenovo.

O halde direk çekiyorum, teşekkürler dostlar 🫶

selamün aleyküm bende monitör almayı düşünüyorum şuanda fiyatı 7500 tl civarında lenovo alınır mı memnun musunuz deneyimleriniz benimle paylaşın lütfen

selamün aleyküm bende monitör almayı düşünüyorum şuanda fiyatı 7500 tl civarında lenovo alınır mı memnun musunuz deneyimleriniz benimle paylaşın lütfen
Aleyküm selam üstat. Aldım Lenovo'yu. Ekranın ortasında sayılabilecek bir adet ölü piksel çıktı. Fakat monitörü çok beğendiğim için önemli değil dedim gözardı ettim. Şu an aktif kullanıyorum ve mis gibi de monitör. Fiyatını misliyle hak ediyor. Bence gönül rahatlığıyla alınabilir. Ölü piksel konusunda kararı siz vereceksiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,683
Üyeler
174,419
Son üye
erberkakgun
Geri