❌İndirim Bitti! 🔥Lego® 30687 Bluey Çay Partisi 151TL🔥

Bünyamina

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,826
3 tane eklenmiş stok.

Bu poşet LEGO kar çok adi oluyor.
Çocuğa verirken ben utanıyorum.
Hediye verirken öyle düşünmenize şaşırdım aslında. Kalitesiz bir ürün değil ki. Ah keşke çocukken bana da bunlardan hediye edenler olsaydı. Ne çocuklar var inan ufak minnacık hediyeden mutlu olanlar. Bunlara bayılmayacak çocuk şımarık yetişmiştir belki de ailesi çok zengindir bunların gözünde anlamı yoktur.

Üç buçukçularda kutuda çakma lego oluyordu 2010'ların başı. bayramdan bayrama alıyodum, bin kere söküp baştan yapıyodum, onlar aklıma geldi. en küçük nostalji kırıntısında zırladığım için almıyom bu küçükleri

Bunu kaçırdım. Paylaşım için çok teşekkürler. (Gerçi stok 3 demiş birisi, zaten otomatikman 2 adet lazım olduğu için yine de yetişemeyebilirdim.) Son günlerde bayağı bir şey kaçırdım, honor 400, lego, gamepower gamepad. Hayırlısı bakalım. :)

Bunu kaçırdım. Paylaşım için çok teşekkürler. (Gerçi stok 3 demiş birisi, zaten otomatikman 2 adet lazım olduğu için yine de yetişemeyebilirdim.) Son günlerde bayağı bir şey kaçırdım, honor 400, lego, gamepower gamepad. Hayırlısı bakalım. :)
Kampanya zamanına gireceğiz yavaş yavaş. Elbet denk gelirsin. Böyle ürünler satılınca hep sonradan bir kaç tane daha ekleniyor. Sanırım iptal edenler oluyor ondandır.
Takip etmekte fayda var. 🤗

@slowfood Ürün geldi. Çok tatlı duruyor ya. Bayıldım. 🤗
1760194686298.webp

Geri