Neler Yeni

Legue Of Legends Savaş Sırasında Kasma

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
berkay dogan
Arkadaşlar daha önce böyle bir sorun yoktu. Bir anda Legue Of Legends oynarken savaş sırasında kasmalar başladı. Daha doğrusu karakterlerin animasyonları gerçekleşinde sürekli donma oluyor. Normal yürürlen devamlı 5-10 fps düşüş olurken savaşlarda 50-60 fps düşüyor baya takıla takıla hareket ediyor. Fark ettiğim bir olay, bu takılmalar sırasında cpu kullanımı yüzde 90-100 arası oluyor.

Amd 5600 işlemci , amd rx6700 ekran kartım var.

Sorun çözümü için tavsiyeniz var mı? Teşekkürler.

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Ad
Konudan alakasız ama lolü oynamazsan güzel olabilir.
Dengelemeden başlayalım, oyunda dengeleme pek yok. Yakın zamandan örnek vereyim
14.8 yamasında Akali güçlendirildi. 14.9 yamasında da Akali kostüm aldı.
14.9 yamasında Malzahar güçlendirildi, aynı yama Malzahar kostüm aldı.

Bunlar dışında oyunda cevaplanamaz mekanikler var.
Gerçek hasar
550 zırhın olsun önemli değil, hiç bir işe yaramıyor. Burada ''gerçek hasar varsa can çıkcan :D'' diyenler olabilir, e Mahvolmuş Kralın Kılıcı ve Liandry'nin Eziyeti diye cana göre vuran eşyalar var? Onları alıyorlar ve yine eriyorsun.
Gerçek hasara sahip şampiyon koridordan 0/5 çıksın pek önemli olmuyor, çünkü senin para verip aldığın zırh ve büyü direncini yok sayıyor.
Görünmezlik
Göremediğin şeye nasıl tepki verebilirsin? Veremezsin. Shaco görünmez şekilde arkana gelip saplayınca tepki veremezsin. Rengar gelip sadece kafana atlarken ki kısacık bir an gözüktüğü sürece ona pek tepki veremezsin.
Mesela Dota2'de buna karşı eşyalar var. Mesela bu
Hedef Alınamaz Olmak (''Gwen hedef alınamaz.'')
Hedef alamadığın düşmana karşı ne yapabilirsin? Cevap: Neredeyse hiçbir şey.

Ceza sistemi de rezalet, daha fazla konuşmama gerek yok herhalde, ceza sistemi caydırıcı olsaydı böyle olmazdı zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
berkay dogan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konudan alakasız ama lolü oynamazsan güzel olabilir.
Dengelemeden başlayalım, oyunda dengeleme pek yok. Yakın zamandan örnek vereyim
14.8 yamasında Akali güçlendirildi. 14.9 yamasında da Akali kostüm aldı.
14.9 yamasında Malzahar güçlendirildi, aynı yama Malzahar kostüm aldı.

Bunlar dışında oyunda cevaplanamaz mekanikler var.
Gerçek hasar
550 zırhın olsun önemli değil, hiç bir işe yaramıyor. Burada ''gerçek hasar varsa can çıkcan :D'' diyenler olabilir, e Mahvolmuş Kralın Kılıcı ve Liandry'nin Eziyeti diye cana göre vuran eşyalar var? Onları alıyorlar ve yine eriyorsun.
Gerçek hasara sahip şampiyon koridordan 0/5 çıksın pek önemli olmuyor, çünkü senin para verip aldığın zırh ve büyü direncini yok sayıyor.
Görünmezlik
Göremediğin şeye nasıl tepki verebilirsin? Veremezsin. Shaco görünmez şekilde arkana gelip saplayınca tepki veremezsin. Rengar gelip sadece kafana atlarken ki kısacık bir an gözüktüğü sürece ona pek tepki veremezsin.
Mesela Dota2'de buna karşı eşyalar var. Mesela bu
Hedef Alınamaz Olmak (''Gwen hedef alınamaz.'')
Hedef alamadığın düşmana karşı ne yapabilirsin? Cevap: Neredeyse hiçbir şey.

Ceza sistemi de rezalet, daha fazla konuşmama gerek yok herhalde, ceza sistemi caydırıcı olsaydı böyle olmazdı zaten.
hocam sağol ama cevabın pek yardımcı olmadı

Top Bottom