🔥İndirim LENOVO 23.8" LEGION R24e 0.5Ms 180Hz FULL HD IPS GAMING MONITOR 3.999TL

Memnun musun monitörden
Valla gamut ve panel kötü diyorlar iyi diyen bir arkadaş vardı önerisi üzerine aldım sonra kötü demeye başladı ben kullanıyorum sorunsuz bir monitör parlaklık vesaire her şey iyi gibi

Ya normalde incelemelerde 1200:1 civarı kontrast oranı veriyordu ve renk gamutunun çok yüksek olmasından dolayı öneriyorduk ama yeni incelemelerde işler değişti.
Yapma yav bak sen şu işe
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fena monitör değil daha iyilerini de kullandım gözle görülür bir kötü yanı yok fps oyunları ağırlıklı oynuyorum üzmüyor

Şu kodu kullanabileceğil.bi 2 k monitör yok mu 27 veya 32 inch ya ds 4k smart da olur
İndirimle iyi fiyata gelen monitör yok. Bütçenizin, hangi oyunları oynadığınızın ve nasıl bir monitör istediğinizin yazılı olduğu bir konu açıp beni etiketleyin.

İndirimle iyi fiyata gelen monitör yok. Bütçenizin, hangi oyunları oynadığınızın ve nasıl bir monitör istediğinizin yazılı olduğu bir konu açıp beni etiketleyin.
Kanka çok oyun oynamyom tıpcıyım e sporcu olacam deliligi de yok yani 500 hz e de gerek yok 180 kafi maksat güzel film izliyim projeksiyon önerisi bilw olur yani 🤣 7800 xt var fhd yi yedirwmiyom diye 2k istiyom

Geri