fiyat yükselmişBende 5.091,05 TL olarak görünüyor
Hocam bu üründe asansör sistem var mı birde 90 derece açı ile dik konuma geliyor mu bu ürün hoperlor var mı birde bu üründe fps oyunları için 1. Monitör olarak alıyorum.Parlaklık hocam ve r25i30da hoparlörde var R25i30un Parlaklığı müthiş
Hocam bu üründe asansör sistem var mı birde 90 derece açı ile dik konuma geliyor mu bu ürün hoperlor var mı birde bu üründe fps oyunları için 1. Monitör olarak alıyorum.ghosting yok denecek kadar az ölü piksel çıkmadı ben de
hocam hiç ayağını takmadım maalesef f80 vardı direkt ona taktım ama asansör var hoperlör yok 90 derece olayını bilmiyorumHocam bu üründe asansör sistem var mı birde 90 derece dönüyor mu monitör dik oluyor mu hoperlor var mi üründe?
2.0 hdmi çıkıyor sadece. dp kablosu yok. paugge 2.1 hdmi vardı zaten bende. type-c to dp kablosu alırım belki ilerde laptopa bağlayacağım.Öğrenebildin mi?
300cd yazıyorekran parlaklığı kaç nit
çok azmış be300cd yazıyor
Bende r25i30 var onunki 400 sanırım %70 civarında parlaklık açıyorum. Bence 300cd ideal olabilir. 250 olaydı güneş olduğunda ekran görünmezdi ama 300 dengeli geliyor uretimden kaynaklı +- tolerans vardır illa artıya gidip 320cd falan görüyorsa iyiçok azmış be