Rahmi Gürbüz
80+
- Reaksiyon skoru
- 78
Ben 3 aydır kullanıyorum içinden dp kablosu çıkıyor ölü piksel falan çıkmadı sorunsuz kullanıyorum 3800e bedava ben 4400e almıştım
Kodla niye almadın ya3799 a aldım ama üzer mi hocam ürün?
Sonradan gördüm maalesefKodla niye almadın ya
Hocam parlaklık konusu hakkında düşünceleriniz nelerdir parlaklığı gerçekten baya az mı?Ben 3 aydır kullanıyorum içinden dp kablosu çıkıyor ölü piksel falan çıkmadı sorunsuz kullanıyorum 3800e bedava ben 4400e almıştım
R24EE ile R25 i miydi 30 i mi ne arasında ne fark var?Kodla niye almadın ya
R25i30 parlaklik açısından muthis bir monitör bu monitordeki tek fark parlaklığını biraz daha kötü olmasi 2.monitor olarak kullanabilirsiniz kesinlikleR25i30 göre nasıl bu model yanına alsam mı diye düşünmüyor değilim
Hocam kronik sorunu var mı? Ölü pixel ghosting vbBen 3 aydır kullanıyorum içinden dp kablosu çıkıyor ölü piksel falan çıkmadı sorunsuz kullanıyorum 3800e bedava ben 4400e almıştım
Parlaklık hocam ve r25i30da hoparlörde var R25i30un Parlaklığı müthişR24EE ile R25 i miydi 30 i mi ne arasında ne fark var?
parlaklık yeterli hocam 80 seviyesinde kullanıyorum gayet güzelHocam parlaklık konusu hakkında düşünceleriniz nelerdir parlaklığı gerçekten baya az mı?
Teşekkür ederim hocam bilgilendirme içinparlaklık yeterli hocam 80 seviyesinde kullanıyorum gayet güzel
ghosting yok denecek kadar az ölü piksel çıkmadı ben deHocam kronik sorunu var mı? Ölü pixel ghosting vb
Hocam bu üründe asansör sistem var mı birde 90 derece dönüyor mu monitör dik oluyor mu hoperlor var mi üründe?ghosting yok denecek kadar az ölü piksel çıkmadı ben de