Lenovo 7k para istiyor

dy1337

80+
Reaksiyon skoru
2
benim laptop hiçbir şeyi yokken kullanıyordum yattım sonraki günün akşamı açtım laptopu ekranı açılmıyordu. Garantiye gönderdim aşırı ısınmadan içindeki her şey yanmış gibisinden bişey dediler. 7k para istediler. Aylardır oyun oynamıyordum laptoptan hiçbir şeyi yokken bir anda nasıl böyle bir şey oluyor? Garanti kapsamındayken para isteyebilirler mi? Yardımcı olursanız sevinirim

modeli ne kronik bir sıkıntı gibi geldi açık mı bıraktınız yoksa kapatıp sabah açtığınızda mı açılmadı yada uykuya mı bıraktınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

para isteyemezler thhye vereceğini söyle

modeli ne kronik bir sıkıntı gibi geldi açık mı bıraktınız yoksa kapatıp sabah açtığınızda mı açılmadı yada uykuya mı bıraktınız

para isteyemezler thhye vereceğini söyle
lenovo ideapad gaming3 3050ti olan

gece kullandım sonra kapatıp masama koydum (şarzda değil) sabah oldu okula gittim geldim falan ekrana ışık gelmiyordu hiçbr şeye tepki vermiyordu.

gece kullandım sonra kapatıp masama koydum (şarzda değil) sabah oldu okula gittim geldim falan ekrana ışık gelmiyordu hiçbr şeye tepki vermiyordu.
Ürün kusurlu ücretsiz tamir yapmazlarsa thhye ver

Kaç ay oldu alalı 6 ayı geçmediyse direkt sıfırıyla değişmeleri gerek

Benden 103 bin TL istemişlerdi anakart arızasından dolayı, sonra BBB’ye şikayet ettim para iadesi aldım.

Aynı tür bi yanma banada oldu bendede aynı ideapad gaming3 1650 vardı bi anda bişiler oldu

Gece nerde kullandın ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,908
Üyeler
175,128
Son üye
baggiletto
Geri