Muhammed Çelik
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Iyi akşamlar arkadaşlar. Lenovo loq laptobum var. Ram ve ssd yükseltmesi yapacağım. Arka kapak sökümünde garanti dışı kalır mı.
Vidanın üstünde garanti etiketi varsa ve sökersen evet garanti dışı kalabilirIyi akşamlar arkadaşlar. Lenovo loq laptobum var. Ram ve ssd yükseltmesi yapacağım. Arka kapak sökümünde garanti dışı kalır mı.
Bende de lenovo loq var hasar vermeden yaptığın sürece bir sorun olmaz dediler. Ram ve ssd taktırdım bendeIyi akşamlar arkadaşlar. Lenovo loq laptobum var. Ram ve ssd yükseltmesi yapacağım. Arka kapak sökümünde garanti dışı kalır mı.
Acer bozuyor. Eskiden bozmuyordu. Hatta fazla tozlu bile olursa garanti bozuluyor. Acerin servis saçmalıklarıBen aceri aradım ssd değiştireceğim dedim bozmaz dediler. dün bir konuda arkadaşa bozulur demişler. En sağlıklısı müşteri hizmetlerini arayıp öğrenmek
Acer bozuyorAcer bozuyor. Eskiden bozmuyordu
Bozuyor artık. Fatura alim tarihine bakıyorlar. 2025 aldıysan açmak bozuyorBen geçen sene aradım sordum bozmaz dediler. Hem ssd hem tam taktırdım. Şimdi macun değiştirmem gerekiyor, bana "cihaza zarar vermediğin sürece içini açabilirsin, garanti bozmaz" dediler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Acer bozuyor