- Bütçe
- 3000
Arkadaşlar bu monitörü kullanan var mı alınır mı ? Bunun yerine ne alınabilir
Çok güzelArkadaşlar bu monitörü kullanan var mı alınır mı ? Bunun yerine ne alınabilir
Bugün itibariyle teslim aldım. Kullanmaya başladım.Arkadaşlar bu monitörü kullanan var mı alınır mı ? Bunun yerine ne alınabilir
Hocam merhaba, ben de almayı düşünüyorum aynı cihazı. Memnun musunuz?Bugün itibariyle teslim aldım. Kullanmaya başladım.
Aklınıza takılan soru varsa alabilirim.
Hepsiburada dan nethouse satıcısından aldım.Hocam merhaba, ben de almayı düşünüyorum aynı cihazı. Memnun musunuz?
1- Nereden aldınız, ölü piksel vs çıktı mı?
2- Ghosting veya benzeri kronik sorunlarla karşılaştınız mı?
3- Cihazın ayakları çok mu yer kaplıyor, 30 cm galiba?
Genel olarak fikrinizi ve deneyiminizi yazarsanız çok çok memnun olurum )
Hepsiburada dan nethouse satıcısından aldım.
Hiç bir sorunla karşılaşmadım. 144 hz yazıyor aslında 165hz e kadar çıkabiliyor.
Ayrıca HDR özelliği de var lakin Windows'tan etkinlestirince görüntü bozuluyor. Verimli olarak nasıl kullanılacak çözemedim. Ancak hdr ihtiyaç duymadığım icin kapalı.
Ayakları evet biraz büyük diğer monitörlere nazaran ancak benim için sorun teşkil etmedi masam büyük olduğu icin . Oyunlarda felan görüntüler gayet net renkler doygun.
Parlaklık oranı çok iyi 350 nite kadar çıkabiliyor.
Suan icin bir sorun görünmüyor umarım uzun yıllar sorunsuzca kullanırım
Hocam yanıtınız için teşekkür ederim, mahsuru olmazsa üç sorum daha olacaktı:Hepsiburada dan nethouse satıcısından aldım.
Hiç bir sorunla karşılaşmadım. 144 hz yazıyor aslında 165hz e kadar çıkabiliyor.
Ayrıca HDR özelliği de var lakin Windows'tan etkinlestirince görüntü bozuluyor. Verimli olarak nasıl kullanılacak çözemedim. Ancak hdr ihtiyaç duymadığım icin kapalı.
Ayakları evet biraz büyük diğer monitörlere nazaran ancak benim için sorun teşkil etmedi masam büyük olduğu icin . Oyunlarda felan görüntüler gayet net renkler doygun.
Parlaklık oranı çok iyi 350 nite kadar çıkabiliyor.
Suan icin bir sorun görünmüyor umarım uzun yıllar sorunsuzca kullanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Masamın resmini ekledim. İnternetteki gibi ayakları kaba durmuyor.
Hocam yanıtınız için teşekkür ederim, mahsuru olmazsa üç sorum daha olacaktı:
1- Oyunlarda ani dönüşlerde ekteki resimde olduğu gibi yırtılma yaşıyor musunuz?
2- Ölü piksel vs ile karşılaştınız mı?
3- Bende de laptop var ama display port girişim yok, siz hdmi ile mi bağladınız? Eğer öyleyse kaç hz alıyorsunuz?
Şimdiden teşekkürler.
Hayırlı olsun güle güle kullanın.Bugün itibariyle teslim aldım. Kullanmaya başladım.
Aklınıza takılan soru varsa alabilirim.
Sizi epey bir soru yağmuruna tuttum son bir sorum olacak, HDMI kablosunu nereden aldınız? Çünkü 165hz destekleyen HDMI bulamadım bir türlü.1- CS gibi FPS oyunları oynamıyorum hocam. O yüzden direkt test edemeyebilirim, ancak ufo testinge ghosting çıkmadı. WoT, AoE, Forza Horizon4 oynuyorum. Bu oyunlarda da görüntüde yırtılma olmuyor.
2- Hayır şükür çıkmadı.
3- Bende Monster Abra A5 V15.10 var. Direkt HDMI ile bağladım 165 hz alabiliyorum. Monitör 2.0 desteklediği için DP ihtiyaç duymadım.
Rica ederim.
Neden beğenmediniz hocam, eksi yönü ne sizin için?Ben bu monitörü media markta gördüm ama hiç hoşuma gitmedi benim zevkime tersti tabi sizin için aynısını söylemek ahmaklik olur siz sevebilirsiniz. Ben Asusun Vg24q1r modelini aldım şahsen bu kadar beklemiyordum gayet güzel beni tatmin ediyor. Bunuda düşünebilirsiniz.