Neler Yeni

Yardım Lenovo G24-20 Monitör Alınır mı?

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Oğuz
Reis bende gece 1.30 da sipariş verdim.
Casper excalibur un yeni çıkan mönitörünü almıştım gelmeden iptal ettim. Lenovo mönitörü son dakikada gördüm öyle sipariş ettim.

Hasan344

80+ Gold
Bugün siparişi verdim epeyce araştırma yaptım YouTube kullanıcı yorumları vs genel anlamda herkes memnun bende aldım umarım memnun kalırım

Halihazırda bu ürüne sahip olanlar fotoğraf atabilirmi + memnunmusunuz kullandığınız süre zarfında yorumlarınızı bekliyorum dostlar

Hocam sizinle konuştuk zaten ben hiç kötü bir yorum ile karşılaşmadım ve dediğim gibi memnunum baya iyi fiyata aldınız ben 3 ay önce 3400'e aldım.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sizinle konuştuk zaten ben hiç kötü bir yorum ile karşılaşmadım ve dediğim gibi memnunum baya iyi fiyata aldınız ben 3 ay önce 3400'e aldım.
Bende sizlerin görüşlerini vs'de dikkate alarak aldım hemen :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aradım konuştum Nethouse ile ürün şu an tedarik sürecinde olduğundan mönitörler gelir gelmez kargolanacakmış
Umarım sağ salim gelir elimize. H.o sanada güle güle kullan

ParlaMert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Mert
Bugün siparişi verdim epeyce araştırma yaptım YouTube kullanıcı yorumları vs genel anlamda herkes memnun bende aldım umarım memnun kalırım

Halihazırda bu ürüne sahip olanlar fotoğraf atabilirmi + memnunmusunuz kullandığınız süre zarfında yorumlarınızı bekliyorum dostlar

Reis durumlar nedir.Nasıl monitör sııntı varmı memnun musun, Bİzde aldık bugün monitörü 3100tlye de

Knispel

80+ Bronze
Gigabyte g24f sipariş etmiştim dün acaba iptal edip bunu mu alsam kararsız kaldım.

ParlaMert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Mert
herhangi bir sorun yok hocam monitör güzel'de şu 0.5 ms nasıl ayarlıyacağım bilmiyorum :d
Güzel . Bi bakalım gelsinde Trendyoldan aldım 3103tlye geldi bana.
SEn 2900e hepsiburdan yakaladın galiba :)
https://www.trendyol.com/lenovo/g24...led-ips-gaming-monitor-66cfgac1tk-p-338525071
Mesaj otomatik birleştirildi:

herhangi bir sorun yok hocam monitör güzel'de şu 0.5 ms nasıl ayarlıyacağım bilmiyorum :d
Monitörden MPRT modu varmış onu açınca 0.5ms oluyormus galiba bi bak reis

Son düzenleme:
Top Bottom