Kesinlikle alınır, ama markadan dolayı çekiniyorsanız alternatifleri var bunun gibi https://www.turkcell.com.tr/pasaj/b...a-pivot-oyuncu-monitor?seller=1&color=1005487Merhaba, 4.000 TL bütçem var ve PS5 ve laptopum için uzun ömürlü bir monitör arıyorum. Lenovo'nun şu modelini buldum, önerir misiniz? Ayrıca, başka önerileriniz var mı?
Kesinlikle monitoru lenovo markasi icin aliyorum laptopumda lenovo sadce bazi insanlar begenmemisler kafam karisti onun icin sormak istedimKesinlikle alınır, ama markadan dolayı çekiniyorsanız alternatifleri var bunun gibi https://www.turkcell.com.tr/pasaj/b...a-pivot-oyuncu-monitor?seller=1&color=1005487
Maalesef internetten alicam fakat ayni modeli sinerji adli bir sitede gordum sizce oradan almali miyim?Ankara mağazasından alma şansınız varsa
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G2SPU/BK ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
6 7 ay olacak kullanıyorum memnunum tavsiye ederim hocamMerhaba, 4.000 TL bütçem var ve PS5 ve laptopum için uzun ömürlü bir monitör arıyorum. Lenovo'nun şu modelini buldum, önerir misiniz? Ayrıca, başka önerileriniz var mı?
Tesekkur ederim hocam monitor icin ekstra ayar falan yapmaniz gerekti mi6 7 ay olacak kullanıyorum memnunum tavsiye ederim hocam
Olur olur 4.2 orada ben max 4 diye düşündüğümden öyle dedim.Kesinlikle monitoru lenovo markasi icin aliyorum laptopumda lenovo sadce bazi insanlar begenmemisler kafam karisti onun icin sormak istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maalesef internetten alicam fakat ayni modeli sinerji adli bir sitede gordum sizce oradan almali miyim?
Yok varsayılan ayarda kullanıyorum memnunum görüntü kalitesi vs baya iyiTesekkur ederim hocam monitor icin ekstra ayar falan yapmaniz gerekti mi
bende var kullanıyorum alınırMerhaba, 4.000 TL bütçem var ve PS5 ve laptopum için uzun ömürlü bir monitör arıyorum. Lenovo'nun şu modelini buldum, önerir misiniz? Ayrıca, başka önerileriniz var mı?