Donanım Arşivi Lenovo G24-20 Videosu Hatalı Olabilir Mi?

Reaksiyon skoru
0
Selamlar herkese,

Donanım Arşivi Youtube kanalının G24-20 monitör videosunu izledim. Videoda Abdullah Bey overdrive üzerinden gecikme testi yapmış ancak videoda gösterilen ekran görüntüsü ve verilen bilgide hata yapılmış olabileceğini düşünüyorum.

Dakika 1:10'da şöyle bir ekran görüntüsü geliyor ve overdrive'ın en yüksek modunun level 4 olduğu söyleniyor gibi görünüyor ve bu ekran görüntüsü ile destekleniyor.

Ekran görüntüsü 2024-06-16 215932.png

Dakika 5:14'te ise: "Lenovo G24'ün overdrive modunu bir tık alta alıyorum, yani 4. kademe değil de 3. kademeye alıyorum." sözü de bu durumu destekler nitelikte.

Ancak, Lenovo'nun G24-20 için resmi sitesine gidip bilgilere baktığımızda overdrive modlarının aslında farklı olduğunu görmekteyiz:
Ekran görüntüsü 2024-06-16 220956.png

İncelemede yanlışlık yapılmış olabilir veya verilen ekran görüntüsü kafa karışıklığına neden olmuş olabilir. Bilgilendirme ve güncelleme gelirse çok sevinirim.

Herkese iyi forumlar dilerim.

Hata ne onu anlayamadım? 3. seviye yok anlamında mı?

Hata ne onu anlayamadım? 3. seviye yok anlamında mı?
Daha hızlı tepki süresi videoda gösterilen ve söylenene göre tam tersi durumda test edilmiş. Son seviye 4.seviye sanılmış ancak bu zaten en geç tepkimeyi veren tepki süresini gösteriyor.
"Yani seviye 4 en geç tepkime süresini, en hızlı tepkime süresini veren seviye zannedilmiş."

Daha hızlı tepki süresi videoda gösterilen ve söylenene göre tam tersi durumda test edilmiş. Son seviye 4.seviye sanılmış ancak bu zaten en geç tepkimeyi veren tepki süresini gösteriyor.
"Yani seviye 4 en geç tepkime süresini, en hızlı tepkime süresini veren seviye zannedilmiş."
Ama çelişiyor öyle olamaz zaten. Bütün seviyelerde test yaptık test sonucu ortada çünkü.

Ama çelişiyor öyle olamaz zaten. Bütün seviyelerde test yaptık test sonucu ortada çünkü.
Ben videoda gösterilen fotoğraf ve söylenilen söze göre sorguladım zaten ve bunlar benim teorimi destekler durumdaydı. Eğer bütün seviyelerde denediğinize eminseniz videoda koyduğunuz görseller ve söylenenler, yanlış yerleştirilmiş ve yanlış söylenmiş olduğu için kafa karışıklığı yaşatıyor. Bütün seviyelerde denendiyse sorun yok. Ben zaten sorgulamak ve doğrusunu öğrenmek istedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,661
Üyeler
184,660
Son üye
Laz.
Geri