Neler Yeni

Lenovo G27-30 vs Lenovo G24-20 vs Samsung Odyssey G3 vs Dell S2422HG

Alacak olsanız hangisini seçerdiniz?

• Lenovo G27-30

Oylar: 8 18.6%
  • Lenovo G24-20

Oylar: 24 55.8%
  • Samsung Odyssey G3

Oylar: 1 2.3%
  • Dell S2422HG

Oylar: 10 23.3%

• Oy kullanan toplam üye
    43
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Can Soyer
Bütçe
4000
Bütçeyi biraz daha arttırıp araştırma yaptım ve 4 monitör arasında kaldım yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler

Lenovo G27-30 vs Lenovo G24-20 vs Samsung Odyssey G3 vs Dell S2422HG​

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Can Soyer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
G24-20 alırdım. Diğer üç monitörde black smearing ile karşılaşırsınız.

Hocam benim içime sinen model de o fakat kime sorsam 27 inç al diyor.. ve IPS panel olduğu için sorun yaşayacağımı söylüyorlar, görüşünüz için teşekkür ederim

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,017
İsim
Oğuz
Hocam benim içime sinen model de o fakat kime sorsam 27 inç al diyor.. ve IPS panel olduğu için sorun yaşayacağımı söylüyorlar
1080p için 27 inç pek güzel değil. G24-20 bence işini daha iyi görür.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Can Soyer
1080p için 27 inç pek güzel değil. G24-20 bence işini daha iyi görür.

27 inç 165 hz ve yüksek çözünürlük olursa bütçemi çok aşıyor o zaman, görüşünüz için teşekkür ederim

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Hocam benim içime sinen model de o fakat kime sorsam 27 inç al diyor.. ve IPS panel olduğu için sorun yaşayacağımı söylüyorlar
Ne konuda sorun yaşayacağınızı söylüyorlar? G24-20 diğer monitörlere göre kontrast düşüklüğü sebebiyle çok daha kötü siyah renk verir. Yeşilleri de VA kadar canlı olmaz. Onun haricinde diğer her konuda diğer monitörlerden daha iyi yahut eşit durumda. Rekabetçi FPS oynamayı falan düşünüyorsanız, VA panelden özellikle uzak durun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Can Soyer
Ne konuda sorun yaşayacağınızı söylüyorlar? G24-20 diğer monitörlere göre kontrast düşüklüğü sebebiyle çok daha kötü siyah renk verir. Yeşilleri de VA kadar canlı olmaz. Onun haricinde diğer her konuda diğer monitörlerden daha iyi yahut eşit durumda. Rekabetçi FPS oyunları falan düşünüyorsanız, VA panelden özellikle uzak durun.

Sadece Riot Games oyunlarını oynuyorum ve grafik tasarım ile ilgileniyorum, VA panelin renkleri daha canlı yansıttığını ve tasarım için daha ideal olduğunu belirtmişlerdi fakat oyun için IPS'i seçiyorlar

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Sadece Riot Games oyunlarını oynuyorum ve grafik tasarım ile ilgileniyorum, VA panelin renkleri daha canlı yansıttığını ve tasarım için daha ideal olduğunu belirtmişlerdi fakat oyun için IPS'i seçiyorlar
Öyle bir şey yok. Saçmalamışlar. Esasen renk gamutları ile alakalı bir durum bu. Her VA panel kötü diyemeyiz fakat IPS panel renkleri daha doğru verir çoğu zaman, tasarım için daha idealdir. Hızlı akan oyunlar için de IPS daha idealdir. Riot Games oyunlarından kastınız isminizden de anlaşılacağı üzere Valorant ise VA panel tercih etmeyin. VA panel daha çok film, dizi izleyen ve düşük FPS'te hikaye/simülasyon oynayanlara hitap ediyor. Oluşacak black smearingi de motion blurdan sayıp dert etmiyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Can Soyer
Öyle bir şey yok. Saçmalamışlar. Esasen renk gamutları ile alakalı bir durum bu. Her VA panel kötü diyemeyiz fakat IPS panel renkleri daha doğru verir çoğu zaman, tasarım için daha idealdir. Hızlı akan oyunlar için de IPS daha idealdir. Riot Games oyunlarından kastınız isminizden de anlaşılacağı üzere Valorant ise VA panel tercih etmeyin. VA panel daha çok film, dizi izleyen ve düşük FPS'te hikaye/simülasyon oynayanlara hitap ediyor. Oluşacak black smearingi de motion blurdan sayıp dert etmiyorlar.

Detaylı bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim sizin bir öneriniz var mı bütçeme göre, yoksa bu fiyatlarda en makul model bu mudur?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Detaylı bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim sizin bir öneriniz var mı bütçeme göre, yoksa bu fiyatlarda en makul model bu mudur?
Piyasadan pek haberim yok, uzun zamandır ilgilenmiyorum. Fakat forumda dönen konulara baktığım zaman G24-20 ve G24F-2 -arada indirime giriyor- bu bütçede en makul olanlar diyebilirim. Başka monitör bulursanız atın, bakarım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Can Soyer

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
G3 alma akrabam kullanıyor, görüntüsü kötü günlük kullanım yapmayacaksan g3 serisi alma.
İmzamdaki lenovoyu alalı 10 gün kadar oluyor ben memnunum ekrandan, Dell bilmiyorum ondan g27 öneririrm büyük ekran alma taraftarıyım.

Top Bottom