Neler Yeni

Yardım Lenovo g5070 kendiliğinden kapanıyor.

dalyarock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yunus Uğurlu
Herkese selam,
5 yıl önce satın aldığım lenovo i5 işlemcili (g50-70) bilgisayarım kendi kendine kapanıyordu ben de termal macununu değiştirdim fanını temizledim ve format atıp tekrar çalıştırdım.

Bütün sürücülerini güzelce yükledikten sonra lol atmaya başladım, 4-5 saat sonra ben oyundayken bilgisayarım kapandı, açıp oyuna girdim ama yine kapandı.

Şu an bilgisayarım kendi kendine kapanmıyor ama oyuna girince kapanıyor. Ne yapmam gerekiyor sizce ?

Şimdiden teşekkürler.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,538
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
MSI Afterburner kurup sıcaklıklara bakar mısın oyun içinde?

dalyarock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yunus Uğurlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    812.4 KB · Hit: 69
  • Adsız3.png
    Adsız3.png
    718.4 KB · Hit: 88

dalyarock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yunus Uğurlu
en son 40 dereceyi gördü. sonra bilgisayar kapandı

dalyarock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yunus Uğurlu
Herkese selam,
5 yıl önce satın aldığım lenovo i5 işlemcili (g50-70) bilgisayarım kendi kendine kapanıyordu ben de termal macununu değiştirdim fanını temizledim ve format atıp tekrar çalıştırdım.

Bütün sürücülerini güzelce yükledikten sonra lol atmaya başladım, 4-5 saat sonra ben oyundayken bilgisayarım kapandı, açıp oyuna girdim ama yine kapandı.

Şu an bilgisayarım kendi kendine kapanmıyor ama oyuna girince kapanıyor. Ne yapmam gerekiyor sizce ?

Şimdiden teşekkürler.
bu arada yararı olur mu bilmiyorum ama wifi gözükmoyordu ve gidip bir tane wifi kartı aldım. ama o kartı da görmedi yani şuan wifi adaptörü ile bağlanıyorum internete.

omeraydo

80+
maalesef hiç imkanım yok...

https://www.memtest86.com/downloads/memtest86-usb.zip Buradan biosunuz UEFİ ise programı indirip boş bir flash belleğe yazdırın. Eski tip BİOS ise https://www.memtest86.com/downloads/memtest86-4.3.7-usb.img.zip indirip Aynı şekilde belleğe yazdırın. Kullanımı ile ilgili gerekli Bilgiyi MEMTEST86 diye google da aratırsanız youtube videoları yardımcı olacaktır.
Test sırasında kırmızı olan bir şey görürseniz belleğiniz bozuktur.

omeraydo

80+
bu arada yararı olur mu bilmiyorum ama wifi gözükmoyordu ve gidip bir tane wifi kartı aldım. ama o kartı da görmedi yani şuan wifi adaptörü ile bağlanıyorum internete.

Bilgisayar içindeki
Opera Anlık Görüntü_2020-04-02_212533_urun.n11.com.png
bu parça arızalı olduğu için
Opera Anlık Görüntü_2020-04-02_212644_www.google.com.tr.png
bu ürünü mü kullanıyorsunuz? demek istediniz. Eğer ilk resimdeki arızalı olup aynı modeli ve versiyonu takmadı iseniz sistemsel bir çakışma yapıyor olabilir. ama 2 ci resimdekini taktı iseniz bir problem olmaz.

dalyarock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yunus Uğurlu
https://www.memtest86.com/downloads/memtest86-usb.zip Buradan biosunuz UEFİ ise programı indirip boş bir flash belleğe yazdırın. Eski tip BİOS ise https://www.memtest86.com/downloads/memtest86-4.3.7-usb.img.zip indirip Aynı şekilde belleğe yazdırın. Kullanımı ile ilgili gerekli Bilgiyi MEMTEST86 diye google da aratırsanız youtube videoları yardımcı olacaktır.
Test sırasında kırmızı olan bir şey görürseniz belleğiniz bozuktur.
hemen yapıyorum, teşekkür ederim.

dalyarock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yunus Uğurlu
Bilgisayar içindeki Alıntıyı görüntüle bu parça arızalı olduğu için Alıntıyı görüntüle bu ürünü mü kullanıyorsunuz? demek istediniz. Eğer ilk resimdeki arızalı olup aynı modeli ve versiyonu takmadı iseniz sistemsel bir çakışma yapıyor olabilir. ama 2 ci resimdekini taktı iseniz bir problem olmaz.
ilk resimdeki parçanın arızalı olduğunu düşündüğüm için ilk resimdeki parçadan alıp bilgisayara taktım ve maalesef görmedi. şu an
ASUS
USB-N14

kullanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,948
Üyeler
159,072
Son üye
Cakirbedirhan